Sklenárska ulica-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
vladimir chrenko 13. júla 2020

Dobry den,už niekolko tyždnov riešime bezmocne bezdomovcov na futb. ihrisku s.chalupku pred priestormi šatni.Najprv tam prebyvali jeden dvaja,teraz už piati.
Vykonavaju tam všetky možne hygienicke potreby a hlavne za garažami.Totalny hnus ,je tam asi sto kôpok po velkej potrebe....Denno denne tam chodia desiatky športovcoc a rodičov s detmi. A teraz tam začali chodiť aj tabory. Aky to je asi pohlad? A čo hygiena, ked tam pridu detičky na to iste miesto,par minut po bezdomovcoch? Je to naozaj hrozne!.Obrovske riziko rôznych chorôb.Žiadame o okamžite vyriešenie , vyčistenie a dezinfekciu uvedenych priestorov. velmi pekne dakujem

13. júl 2020

Helena Dadíková

V sobotu 11. júla som nahlásila problém MsP v Prievidzi. H.Dadíková
14. júl 2020

Milos Bujna

Čo spraví polícia, vyženú ich odtiaľto, presunú sa niekde inde. Potom im zavolajú iní ľudia že sú zase tam, vyženú ich aj odtiaľ. A tak dokola. Je to skupina nepostihnuteľných darebákov.
Ale v tejto súvislosti by ma zaujímalo čo robí majiteľ objektu. Ako si chráni svoj majetok.
15. júl 2020

majo

no inak s týmto môžem len súhlasiť...ale to nie je len o bezdomovcoch, aj bežný ľudia tam chodia chľastať alkohol na tribúnu, viete koško fliaš od alkoholu tam mesačne vyhodím? Neskutočné množstvo, keby to aspon vyliali a flaše vyhodili do odpadu ale nedopitky tam nechávajú sa válať po zemi,
15. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrá deň,
mestská polícia zabezpečí zvýšenú hliadkovú činnosť na mieste.

Mestská polícia
16. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zamestnanci TSMPD s.r.o. už dvakrát odtiaľ odniesli všetok neporiadok a vydezinfikovali priestor. Keď však zamestnanci lokalitu vyčistili, pokosili a upratali, opätovne prišli ďalší bezdomovci. Objekt šatní je uzamknutý.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD
16. júl 2020

Milos Bujna

Myslím si, že riešenie je jednoduché, buď tam postaviť policajta, čo je asi blbosť, alebo výklenky jednoducho zamrežovať, čo by bolo najúčinnejšie .
17. júl 2020

majo

musim oponovať som jediný kto tam zbiera odpadky na vlastné náklady...vy tam len pridete nalozite vrecia a dovi dopo. ale ten momentalny stav co tam je co tam ostal po sportovom tabore nemienim upratovat.
18. júl 2020

majo

hanba tým ako takto tk po sebe nechajú a rovnaká aj spravcovi areálu že to neda do poriadku...však niekto príde a spravi to za nás. Ale omyl
20. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktivační pracovníci dnes odstránili nelegálne skládky po bezprístrešných občanoch, ktoré sa nachádzali v blízkosti bývalých šatní v areáli športoviska S. Chalupku.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania