Ulica T. Vansovej-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Tomáš 22. júla 2020

Dobrý deň,
Dnes som šiel cez ulicu. T. Vansovej popri škole no nakoľko bol chodník uzavretý (robia sa tam nejaké výkopové práce) tak som bol nútený ísť popri krajnici ako je východ z parkoviska. Bohužiaľ nevšimol som si a padol som do obrovskej a hlbokej jamy určite viac ako 1 meter. Našťastie sa mi nič vážne nestalo odrel som si celu nohu a som rád že som si ju nezlomil. Pohotová okoloidúca išla tou istou trasou a vravela že to tam je roky je to veľmi nebezpečné. Viem že chodci tade asi často nechodia ale môžete ľahko prísť k úrazu.
Poprosil by som aby sa predišlo úrazom niečo stým spraviť (určite to označiť) a opraviť ved aj tá cesta sa tam môže prepadnúť.
Vďaka a ľudia dávajte si tam pozor.

27. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preverí oddelenie výstavby.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
04. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný chodník vykazuje, vzhľadom na vek realizácie, porušenie kombináciou viacerých porúch –celkový pokles časti z dôvodu neúnosného podkladu, prípadne chýbajúcimi podkladnými vrstvami chodníka, prejazd vozidiel z parkoviska a s tým súvisiaca zvýšená záťaž od motorových vozidiel. Z uvedeného dôvodu je riešením kompletná rekonštrukcia predmetnej časti chodníka. Objem požiadaviek na plošné opravy komunikácií výrazne prevyšuje možnosti rozpočtu mesta Prievidza.
Správu a údržbu miestnych komunikácií realizuje mesto spoločnosťou - Technickými službami mesta Prievidza s.r.o. V súvislosti s mimoriadnou situáciou COVID – 19 je pri investičných akciách dočasne pre rok 2020 pozastavená realizácia. Z uvedeného dôvodu opravu najviac poškodených častí chodníka, menšieho rozsahu zaradíme do plánu opráv pre nasledujúce obdobie.

Oddelenie výstavby a životného prostredia
17. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná lokálna porucha bola odstránená betónovou vysprávkou dňa 07.08.2020.

Ing. Roman Bartoš
TSMPD
17. august 2020

Tomáš

Dobrý deň,
Ďakujeme podnet vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania