Nad terasami-zviera-uhynuté

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Pavol Ruják 04. augusta 2020

V Prievidzi, na ulici Nad Terasami, pred garážou č. IV/610 je uhynuté zviera - zajac. Známky cudzieho zavinenia nevykazuje, poranenie nevidno, okolo úst má penu - čo naznačuje, že zviera zomrelo na besnotu.
Tento podnet v záujme ochrany zdravia obyvateľstva treba riešiť urgentne (v letnom období sa mŕtve telá rýchlo rozkladajú.)

04. august 2020

Miroslav Krajčík

Mali ste volať hliadku MsP, ktorá by mala kontaktovať veterinára alebo niekoho iného, ktorý je kompetentný zaobchádzať s uhynutým zvieraťom. Takto sa to podľa mňa len natiahlo.
04. august 2020

Pavol Ruják

Nič sa nenatiahlo. Ja viem ako postupovať v danom prípade. Volal som na mestskú políciu - oni sú kompetentní pre udržanie poriadku v meste. Oznámil som to štátnej veterinárnej správe pre podozrenie z nákazlivej choroby zvieraťa, zahlásil som to na Okresný poľovnícky zväz Prievidza, lebo asi im zviera patrilo, zahlásil som to aj mestu Prievidza (cez odkaz pre starostu), lebo zviera sa nachádzalo na ICH mestskom pozemku. Dnes o 16:00 hod už bolo uhynuté zviera odpratané. ĎAKUJEM KOMPETENTNÝM ZA VEĽMI RÝCHLE VYRIEŠENIE PROBLÉMU.
09. august 2020

Miroslav Krajčík

Ja som to nemyslel ako urážku pán Ruják, len tým pádom nerozumiem podnetu na odkazprestarostu.sk, keďže ste všetko riešili okamžite telefonicky.
19. august 2020

Pavol Ruják

Čítajte p. Krajčík trošku pozornejšie - napísal som to, myslím dosť zrozumiteľne : "...zahlásil som to aj mestu Prievidza (cez odkaz pre starostu), lebo zviera sa nachádzalo na ICH mestskom pozemku", pretože síce na stránke mesta je celý adresár pracovníkov MsÚ z ktorého mi ale nebolo jasné, komu toto adresovať, tak som na MsÚ netelefonoval, ale som to dal na stránku "Odkaz pre starostu", aby boli informovaní, čo na pozemku patriacom mestu sa nachádzalo.
Poslal som to ráno o 7:30 a o 16:00 hod tam už uhynuté zviera nebolo - čiže problém bol vyriešený ukážkovo rýchlo...(viem, že to nemyslíte ako urážku)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.