Zákaz vjazdu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 27. mája 2014

Na Ceste pod skalou je umiestnená dopravná značka B1 - Zákaz vjazdu všetkých vozidiel v oboch smeroch. Z akého dôvodu je na tejto ceste zakázaný aj vjazd cyklistom a prečo tam nie je osadená dopravná značka B3 - Zákaz vjazdu všetkých motorových vozidiel ?

Kúsok za touto značkou je osadená dopravná značka IP 8 - Spomaľovací prah, hoci samotný prah na uvedenom mieste už niekoľko rokov nie je. Bude prah namotnovaný znova alebo sa odstráni táto zbytočná dopravná značka ?

28. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Na podnet zodpovie a prípadné riešenie podnetu zabezpečí referent dopravy mestského úradu. O ďalšom postupe vás budeme informovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta
01. jún 2014

Roman

K podnetu pripájam na zváženie osadiť dopravnú značku Zákaz vjazdu s výnimkou majiteľov garáží už na začiatku Cesty pod skalou. V uličkách ku garážam sa totiž často zdržiavajú vozidlá, ktoré tam nemajú čo hľadať. Človek aby sa bál ísť do vlastnej garáže, nehovoriac o neporiadku a hromadení rôzneho odpadu. Tiež by nebolo na škodu veci tento priestor častejšie monitorovať hliadkami mestskej polície. Ďakujem.
27. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Zvislé dopravné značenie IP8 -,,Spomaľovací prah´´ bude odstránené, nakoľko neplní žiadnu funkciu.
Trvalé dopravné značenie (ďalej len TDZ) s ozn. č. B1 „Zákaz vjazdu všetkých vozidiel” bude zmenené na TDZ s ozn. č. B3 -„Zákaz vjazdu všetkých motorových vozidiel” + dodatková tabuľka s ozn. č. E12 - „OKREM DOPRAVNEJ OBSLUHY”. Osadenie trvalého dopravného značenia B1- „Zákaz vjazdu všetkých vozidiel” s výnimkou majiteľov garáží na začiatok Ul. Cesty pod skalou neodsúhlasujeme.
Zmena TDZ bude zrealizovaná v závislosti od finančných možností mesta Prievidza.


Lucia Dujničová
Referent pre dopravu
Mestský úrad
07. september 2014

Marian

A mimochodom odstranenim neaktualnej znacky odtialto by sa dal vyriesit aj dalsi podnet, konkretne nespravna dopravna znacka na ul. Ondrejova, kde udajne pre nedostatok financii nemoze byt vymenena dopravna znacka "nerovnost na vozovke" za spravu dopravnu znacku "spomalovaci prah" prave tu je takato znacka nadbytocna, nemoze sa presunut na ul. Ondrejova?
17. marec 2015

Anonymný užívateľ

Od nahlásenia podnetu uplynul už takmer rok a stále sa nič nezmenilo. Z akého dôvodu neboli aspoň odstránené značky IP 8 - Spomaľovací prah ? Pre mesto by to nepredstavovalo žiadne náklady a tieto značky by sa mohli použiť aj v budúcnosti. Namiesto ich kúpy od firmy bývalého primátora.
18. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetná značka bude odstránená prostredníctvom mestskej spol. SMMP.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
02. apríl 2019

Anonymný užívateľ

Podľa odpovede z júna 2014 (!!!) mala byť odstránená značka IP 8 - spomaľovací prah a značka Zákaz vjazdu všetkých vozidiel nahradená značkou Zákaz vjazdu všetkých motorových vozidiel.

Odvtedy ubehlo iba necelých 5 rokov a situácia sa "zmenila" k lepšiemu.
Značka označujúca spomaľovací prah je stále na rovnakom mieste a značka Zákaz vjazdu všetkých vozidiel bola nahradená úplne novou značkou Zákaz vjazdu všetkých vozidiel. Ako bonus pribudla na začiatku cesty mimoriadne potrebná značka A 20 - padajúce kamene, keďže na vozovku za rok spadne v priemere 20 ton kameňov.

Presne takto funguje prievidzská samospráva, pravá ruka nevie čo robí ľavá, nakupujú sa úplne zbytočné značky, ale hlavné je, že sa NIČ nevyriešilo.

Podnet NERIEŠENÝ !
03. apríl 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Prajem pekný deň
Admin OPS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania