Cesta pod skalou-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
ivan 06. septembra 2020

Chceli by sme Vás upovedomiť na žľab, ktorý je nadmerne zarastený, neslúži svojmu účelu ako by mal. V júni nám bolo prisľúbené, že sa to bude urgentne riešiť. Je mesiac september a, žiaľ, nič sa neudialo. Keďže táto cesta slúži okrem iného, aj ako parkovisko, bolo by vhodné tam umiestniť smetné koše, aby sa tam nevytvárali nežiaduce skládky odpadu. Blízko bývajúcim to prekáža. Zasielame aj fotodokumentáciu, aby ste videli skutočnosť.

07. september 2020

Ivan

ivan odfotte aj auta ako tam castokrat stoja a je problem prejst ku garazam vacsim autom ako je napriklad ducato ci auta tomu podobne
10. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.

Žľab vyčistíme prostredníctvom aktivačných pracovníkov.

Cesta Pod skalou je príjazdovou komunikáciou ku garážam. Nezodpovedné správanie ľudí pri znečisťovaní verejného priestoru nevyrieši osadenie odpadkových košov po každých desiatich metroch. Osádzanie smetných nádob nie je možné na každú komunikáciu v meste. Len niekoľko metrov od tejto komunikácie pri bytovom dome sú situované smetné nádoby, resp. stojiská.

Ďakujeme za pochopenie.
Kto? Vpp pracovníci
Kedy? 38-39 týždeň

Michal Ďureje- hovorca mesta
16. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 16.09.2020 zabezpečila mestská spoločnosť TSMPD vykosenie okolia žľabu a aktivační pracovníci ho následne vyčistili.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania