Gorazdovo nábrežie-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení

Dobrý deň. Pred obytným domom na Gorazdovom nábreží č.p. 404 máme vytvorené parkovaciu plochu pre trinásť áut. Problém je vtom,že autá sú čoraz väčšie a majú problém výjsť z miesta ,bez toho ,aby nevyšli na trávnik. Robia sa tam koľaje,drží sa voda. Okrem toho,že sa ničí trávnik,roznáša sa blato po dvore. ŠIKMÉ PARKOVANIE BY TENTO PROBLÉM VYRIEŠILO. PROBLÉM JE ,ŽE NIE JE VYZNAČENÉ PARKOVANIE ŠIKMÝMI ČIARAMI. PRETO BY BOLO VHODNÉ TIETO ČIARY ZHOTOVIŤ NÁSTREKOM. JEDNÁ SA O DVANÁSŤ ČIAR. MYSLÍM SI ,ŽE MESTO BY ASPOŇ TOTO MOHLO PRE NÁS SPRAVIŤ . ĎAKUJEM.

10. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stanovisko k podnetu zabezpečí správca miestnych komunikácií.
Kto? TSMPD

Michal Ďureje- hovorca mesta
10. september 2020

Ľudovít Čierny

Dobrý deň, zatiaľ vďaka. Uvidíme,či sa to vyrieši.
03. október 2020

Ľudovít Čierny

Mesiac ubehol,jediné čo sme sa dozvedeli,že to bude riešiť TSMPD, A SME V RIEŠENÍ. Blato sa roznáša ďalej. Velikánsky problém nastriekať dvanásť šikmých čiar na parkovaciu plochu.
05. október 2020

Ľudovít Čierny

Takto to vyzerá keď prší. A stačí tak málo: "NÁSTREK DVANÁSŤ ŠIKMÝCH ČIAR NA ASFALT".
14. október 2020

Ľudovít Čierny

Stále sme v riešení, tak to vyzerá,že na dvanásť, cca štvormetrových čiar,potrebujeme štúdiu od NASA!!! Písal som na MsÚ,na odkaz primátorke, dvakrát na TSMPD. Nikto sa neunúval dať odpoveď. Kedy asi prídeme s našou požiadavkou do poradia A ČI VÔBEC PRÍDEME DO ÚVAHY. 🙊🙉🙈
15. október 2020

Ivan

ludovit vyzera to tak ze najlepsie bude ked spravite schodzu odparkujete si auta a na vlastne naklady si to namalujete, i ked mozno sa dockate nekedy
15. október 2020

Ľudovít Čierny

Pán Ivan, ďakujem za myšlienku. Mňa štve najviac,že " NA NÁS KAŠLÚ" obidve inštitúcie,za cca 44 rokov pre nás nespravili N I Č !!! Pri tom,my sme tiež platcami daní a hlavne V O L I Č I !!! Budeme si to pamätať.
15. október 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet bol opätovne odoslaný samospráve.

Admin OPS
05. november 2020

Ľudovít Čierny

Ďaľší pre nás neúspešný mesiac. Pre isté inštitúcie normálny. To je taký problém aspoň napísať kedy !!! Nechceme presný termín,ale aspoň kvartálne. Takto to je z našej strany úplná bezmocnosť a z vašej totálna ignorácia !!! JE TO PROBLÉM POZRIEŤ SA DO PAPIEROV A DAŤ NÁM VEDIEŤ KEDY ASI ,BY SA TO DALO ZREALIZOVAŤ !!! HLAVNE ,ŽE MY AKO OBČANIA,MUSÍME HNEĎ A VŠETKO !!! UŽ NÁM DOCHÁDZA TRPEZLIVOSŤ Z PRÍSTUPU tzv. "MŔTVY CHROBÁK".
29. marec 2021

Ľudovít Čierny

Pozdravujeme vedenie mesta a TSmPD.O dva dni tu máme APRÍL !!! Sme zvedaví,či sa dočkáme vyznačenia parkovacích miest(šikmé státie).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania