Mládežnícka - nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení

Chcel by som upozorniť na veľmi nebezpečnú situáciu, ktorá sa deje každé ráno pri MŠ Mládežnícka. Autá stoja na chodníku, blokujú priestor vyhradený pre chodcov. Vodiči sú arogantní a absolútne nehľadia na bezpečnosť chodcov a nerešpektujú chodník. Ide tu doslova o zdravie a život okoloidúcich. Bolo by super, keby mestská polícia vykonávala pravidelné kontroly v tomto úseku.

05. október 2020

Milan Vojtas

Martin, toto nie je problém len pri MŠ Mládežnícka. Autá stoja po chodníkoch po celom meste, mimo vyznačených miest, na tráve, atď. Mestská polícia s tým nerobí nič a vyvážajúce sa hliadky ticho tolerujú porušovanie predpisov.

Je smutné, že s tým nič nerobia poslanci a ani primátorka.
07. október 2020

Odpoveď samosprávy

Za posledné obdobie bolo v lokalite ulíc Mládežnícka, Okružná zistených 12 porušení zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, týkajúcich sa spôsobu parkovania.
Všetci priestupcovia boli riešení v súlade so Zákonom č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov.

Mestská polícia Púchov
08. október 2020

Jana

To je super, že ich bolo 12! Tu skôr ide o to aby ráno bola možno vyhradená nejaká hliadka, jednoducho niekto, kto aspoň v tej rannej špičke dohliadne na to, že sa mi dieťa dostane bezpečne do školy cez JEDEN! prechod, kde mu nik nielenže nezastaví, ba ešte na neho aj trúbia lenivé matky vezúce potomstvo do školy, ktoré miesto toho aby sa napr od Tesca prešli parkujú na chodníku. Pred prechodom, či priamo na ňom. Na trávniku a podobne....
08. október 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.
15. október 2020

Jana

Ďakujeme, všimla som si hliadku mestskej polície. Situácia s autami bola oveľa pokojnejšia aj napriek tomu, že ich tam stále bolo veľa. Dúfam, že sa tento trend hliadky udrží.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.