Za cintorínom-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
filip 08. januára 2021

Neustále parkovanie na nevyznačených miestach pred vchodom do bytového domu , čím sa zabraňuje bezbariérovému vstupu či už záchranným zložkám alebo občanom (napr. deti s kočíkom) . Ideálne riešenie by bolo vyznačenie zákazu parkovania.

11. január 2021

Dušan Selc

Naozaj by ma zaujímalo, ako majiteľa čierneho auta, ako zabraňujem bezbariérovému vstupu, keďže sami máme dieťa a chodíme s kočíkom denne. taktiež je za autom stojan na tri bicykle a ten tiez neblokujem. nebolo by ideálne riešenie nové parkovacie miesta, keď ich je nedostatok ? Ak tam parkujem neustále a poznáte ma, nabudúce sa prihovorte a môžeme diskutovať.
11. január 2021

Milan Vojtas

Filip, podľa súčasnej parkovacej politiky mesta je parkovanie v zóne spoplatneného parkovania povolené len na vyznačených miestach. Vaša ulica podľa VZN spadá pod zónu spoplatneného parkovania a teda to bezohľadne parkujúce auto pred vchodom parkuje nielen v rozpore so zdravým rozumom a slušnosťou, ale aj miestnym nariadením.

Nedostatok parkovacích miest je faktom takmer v celom meste. Neznamená to však, že budem takto parkovať "na sedláka".

Žiadam mestskú políciu, aby tieto priestupky riešila proaktívnejšie. Ďakujem.
14. január 2021

Odpoveď samosprávy

MsP uvedený podnet preverila, majiteľ vozidla bol kontaktovaný a zákonným spôsobom poučený. Po odstránení technickej poruchy, vozidlo bolo majiteľom z miesta odstránené.

Mestská polícia Púchov
16. január 2021

Silvester

Parkovanie pred vchodom
28. apríl 2021

skoda

...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania