Pod Zábrehom-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení

Na križovatke oproti kebab stánku pri tescu parkujú osobne automobily. Aktuálne uz dlhú dobu tam parkuje autobus. Keďže cez autobus nieje absolútne vidieť do križovatky, je len otázka času kedy dôjde k dopravnej nehode. Vychádzajúci vodič zprava, zo stopshopu nemá šancu vidieť dopravné vozidlo ktoré vychádza z ulice od nových bytoviek na ulici dlhé luky a nestihne zareagovať. Autobus obmedzuje celú križovatku. Je nutné tam dat zákaz parkovania a státia na celej ulici.

16. apríl 2021

Viktor Ďurech

Nejedna sa len o autobusy. Castokrat tam byva zastup osobnych aut, co sa nevedia ani pozriet do spatneho zrkadla a uz dvoch som skoro zabil. Kurieri a kamiony tiez nie su ziadna vynimka. Viem, ze 5 metrov pred krizovatkou a priechodom mozu stat, ale je to tam velakrat porusovane a vobec nevidiet znacku cez velke auta. V podstate z tej ulice robia jednosmerku a blokujeme zaroven auta co chcu ist k bytovke, ked obchadzame tento zastup vozidiel.
17. apríl 2021

Peter

Tento problém tu už bol minimálne raz nahlásený.
Je dokonca vpravo v sekcii podobné podnety a je vedený ako vyriešený.
Asi to vyriešené nie je, keďže je to opakujúci sa problém.
Už vtedy niekto navrhoval, aby tam bola značka zákaz státia alebo aby tam bola žltá čiara na ceste.
22. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Podnet bude prerokovaný na komisií dopravy a služieb pri MsZ Púchov.

Oddelenie dopravy a služieb
25. apríl 2021

Milos Gabris

Pred viac ako rokom, vo februári 2020 som poslal žiadosť na komisiu dopravy, služieb a bytovej politiky mesta Púchov presne v tejto veci. V žiadosti som požadoval, aby ma písomne informovali, ako bolo vo veci rozhodnuté, resp. či sa bude nejako konať. Do dnešného dňa bez odpovede a bez riešenia. Som sklamaný, že za viac ako rok sa tento problém nevyriešil.
26. apríl 2021

Martin

Možno by bolo potrebné skôr kontaktovať spoločnosť Tesco, keďže ide pravdepodne o jej učelovú komunikáciu, a tiež investora bytovej výstavby, že akú prístupovú cestu “zabezpečil” pre svojich klientov.
27. apríl 2021

Viktor Ďurech

Uz sa to povysuje na novy level 🤷🏻‍♂️
17. jún 2021

Monika

Toto prosím vas ešte dokedy bude v riešení? To za dva mesiace nevie mesto rozhodnúť ako sa vyrieši tento problém? uz rok dozadu pri výstavbe prvých dvoch bytoviek bol zaslaný podnet, okrem neho sú tu ďalšie dva podnety. Situácia sa evidentne nezlepsila. Prosíme u urgentne riešenie
17. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Komisia dopravy na svojom zasadnutí odporučila osadenie dopravného značenia zákaz státia. Samospráva osloví majiteľa komunikácie s výsledkom komisie a vyzve ho k osadeniu dopravného značenia.

Oddelenie dopravy a služieb
20. december 2021

Monika

Dobrý deň, kedy bude osadene dopravné značenie?
20. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. január 2022

Viktor Ďurech

To tam vazne musim niekoho prejst alebo sposobit dopravnu nehodu aby sa cosi pohlo? Nie raz som tam videl stat aj prislusnikov policie, ktorych to tiez evidentne netrapi a su lenivi prejst 3 metre z parkoviska rovnako ako vsetci zvysni ludia, ktorych neustale musim upozornovat. Zlta ciara a zakazova znacka je jedine riesenie a myslim si, ze pomerne jednoduche. Aby z toho nebolo “ako na novy rok, tak po cely rok”
20. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Komisia dopravy a služieb pri MsZ Púchov odporučila osadenie dopravného značenia - Zákaz státia. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o komunikáciu v súkromnom vlastníctve, požiadalo mesto opätovne majiteľa komunikácie o osadenie dopravného značenia.

Oddelenie dopravy a služieb
10. február 2022

Radovan

Spoluobčania, očividne tá komunikácia nepatrí mestu, takže pokiaľ to nevadí Tescu alebo komu tá cesta patrí hold, nič s tým nespravíte :) Vôbec vás nenapadlo že tie kamiony a dodávky tam stoja len pár minút čo čakajú na jedlo ? Ako všetky fotky ktoré ste sem dali sú očividne odfotené v ten daný moment kedy tam tie autá stáli ale žiadne auto tam nestojí dlhodobo takže prečo by sa to malo riešiť ? To že nevidíš do križovatky, stačí ísť buď pomalšie alebo choď kludne cez stopshopové parkovisko. BTW keby sa tam tá žltá čiara aj dá, tie autá tam budú stávať stále :)
30. október 2022

Janči

Obyvatelia tých bytoviek za Tescom môžu byť akurát tak radi, že vďaka Tescu majú vôbec prístup k svojim bytom. A StopShopu zase môžu ďakovať za bezplatné parkovisko, ktoré mu blokujú svojimi autami, permanentne obsadený koniec parkoviska pred kasínom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania