Rastislavova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Dobrý deň chcel by som upozorniť na viackrát opakujúci sa problém s odpadom pohodeným vedľa nádob na separovaný a komunálny odpad. Asi dva týždne dozadu sa nachádzali pri kontajneroch na komunálny odpad sedačky a stoličky tak by som sa chcel spýtať či sa to nedá riešiť častejšími obhliadkami mestskej polície alebo kamerami?Prajem pekný deň.

20. jún 2021

Alex

Daľšie fotky
23. jún 2021

Peter

Toto je len vizitka občanov mesta Púchov. Deje sa to po celom meste. Pri našom dome bolo vyhodené WC a na druhý deň aj matrace z nejakej pohovky či gauču. Inokedy fotelky alebo stočený koberec - odhadom 3-4m dlhý. je to len a len o ľuďoch.
01. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Daná lokalita, ako aj celý obvod mesta Púchov, je pravidelne kontrolovaná hliadkami mestskej polície a zistení priestupcovia sú riešení v zmysle priestupkového zákona.

Mestská polícia Púchov
30. január 2023

Ivet

Rastislavova-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Prosím o odstránenie krabíc ktoré boli nahádzané za kontajner aj napriek tomu že kontajner nebol plný. Vinník je zrejmý z "doručenky" na krabiciach. No iná HANBA takto sa zbaviť odpadu a nahádzať ho za kontajner medzi paneláky.
30. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
31. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľujeme si Vás informovať, že priestupca bol riešený v zmysle priestupkového zákona. Ďakujeme z porozumenie a Váš záujem.

Mestská polícia Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania