Školská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Matej Pajtáš 06. júla 2021

Nebezpečné výmoli. Ohrozujú účastníkov premávky, hlavne za zníženej videlnosti, môže dôjsť k úrazu alebo k poškodeniu vozidiel.

12. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Podnet bol postúpený príslušnému oddeleniu.

Mesto Púchov
16. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Na rekonštrukciu Školskej ulice, ktorá rieši celý profil komunikácie bola v r. 2017 spracovaná projektová dokumentácia s predpokladanými nákladmi vo výške 105 607,48€. Po odsúhlasení MsZ a aktualizácii rozpočtu môže byť zaradená medzi investičné akcie na ďalšie obdobie.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
08. apríl 2022

Lubo

Dobrý deň, podľa verejne dostupných informácii je rekonštrukcia Ul. Školská v hodnote 106.000 € zaradená medzi schválené investičné akcie v roku 2022. To ale neznamená že rekonštrukcia bude realizovaná. O realizácii sa bude rozhodovať na aprílovom (2022) zasadnutí mestského zastupiteľstva, kedy mesto bude hľadať finančné prostriedky na túto investičnú akciu v rozpočte mesta podľa výsledku rozpočtového hospodárenia.
12. júl 2022

Lubo

Aký je stav realizácie akcie - rekonštrukcia ulice Školská v HK?
Na aprílovom MsZ bolo schválené čerpanie rezervného fondu Mesta Púchov 2022, v ktorom je akcia - rekonštrukcia ulice Školská vo výške 130 000,- Eur. Z verejných zdrojov nie je zrejmé, či bolo zahájené verejné obstarávanie na rekonštrukciu. Pre ďalšie akcie uvedené v rezervnom fonde ale aj iné mimo fondu už bola zverejnená informácia o zahájení verejného obstarávania. Môžeme veriť, že cesta bude opravená v roku 2022?
Táto komunikácia je jedna z dvoch prístupových ciest ku ZŠ s MŠ Slovanská, kde mesto buduje detské jasle, no komunikácia je s kočíkom takmer neprejazdná a nie je na nej chodník. Prosím zastupiteľov Mesta Púchov o pravdivé vyjadrenie o stave rekonštrukcie ulice.
26. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Celý úsek Školskej ulice bol opravený s novým odvodnením a novým asfaltom.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania