Mojmírova 1163-podzemné odpadkové koše

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení

Dobrý deň, ako predseda sa obraciam na Vás s otázkou, kedy budú umiestnené nové - podzemné odpadkové koše na komunálny odpad pri obytnom dome Mojmírova 1163.

Dnes (16.9.2021) sa inštalujú na ulici Mojmírova 1161.

20. september 2021

Odpoveď samosprávy

Aktuálne budované stojisko polopodzemných kontajnerov na ul. Mojmírova pred bytovým domom č. 1161 bude určené na využívanie tiež pre obyvateľov bytových domov č. 1163 a č. 1162.
Existujúce 3 stojiská pre uvedené bytové domy budú následne zrušené.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
20. september 2021

Daniel

Ďakujem, a miesto starých kontajnerov by bolo vhodné spraviť parkovacie miesta. Toto je oblasť s veľmi veľkým nedostatkom parkovacích miest.
20. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Daniel,

pre iný problém je potrebné vytvoriť samostatný podnet. Tento podnet bol vyriešený zodpovedaním otázky ohľadom odpadkových stojísk.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
12. október 2021

Daniel

Mojmírova-kôš-preplnený

Prosím Vás, na ulici Mojmírova boli umiestnené nové podzemné odpadkové koše na komunálny odpad. Vzhľadom k tomu, že slúžia pre 3 objekty je kapacita týchto kontajnerov nepostačujúca. Sú tu 2 objekty (1163,1162), ktoré majú spolu 144 bytových jednotiek a jeden tzv. "čínsky múr". Okolo košov vzniká neporiadok, keďže je kapacita kontajner plná a to najmä komunálny odpad. Kto počítal - zle počítal.

Od bytového domu 1163 ku smetným košom nevedia žiadny chodník. Len cesta. Najmä v zimnom období bude prístup ku komunálnemu odpadu ťažko prístupný. Pre starších ľudí, ktorých je tu väčší počet, je prístup po ceste neprijateľný.
12. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

nakoľko sa ukázalo, že odpadkové nádoby nie sú dostatočné pre oba obytné domy, podnet opätovne otvárame a zasielame samospráve na riešenie.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania