Mojmírova-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Dobrý deň, prosím o vybudovanie parkovacích miest pri bytovom dome 1163 na Mojmírovej ulici. Každým mesiacom tu pribúdajú mladý majitekia byriv, ktorý majú svoj automobil ale nemajú ho kde zaparkovať. Tento problém nevzniká iba pri bytovom dome 1163 ale aj pri susednom 1161 a taktiež pri 1162. Pomoc bola prisľúbená už minulý rok od poslanca za nás volebný obvod ale doteraz tu žiadne parkovacie miesto nepribudlo. Ľudia často parkovali aj pri bývalej predajni CBA na Gorazdovej ulici ale to už je minulosť, keďže sa tam rozdávajú papuče na autá.

30. september 2021

Martin

Pán poslanec toho za tie roky už nasľuboval a skutek utek....ale pôjdu voľby tak sa zase bude sľubovať....
04. október 2021

Odpoveď samosprávy

Podnet bol postúpený príslušnému oddeleniu na riešenie.

Mesto Púchov
04. október 2021

Odpoveď samosprávy

Uvedené parkovisko bude vyznačené v jarných mesiacoch 2022.

Oddelenie dopravy a služieb
18. október 2021

Jan

Presne tak Martin. Pani poslanci z tohto okrsku su roky uplne mimo, co sa tyka potrieb casti mesta. Dufam, ze naposledy.
27. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Výstavbou nových polopodzemných kontajnerov na Pribinovej ul. vzniklo niekoľko nových parkovacích plôch, ktoré sú vyznačené modrými čiarami.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.
27. september 2022

Martin

Výstavbou nových polopodzemných kontajnerov na Pribinovej ul. !!! NEVZNIKLO !! niekoľko nových parkovacích plôch, pretože aj keď neboli v minulosti vyznačené modrými čiarami tak aj tak tam parkovali vozidlá!
Tak láskavo nezavádzajte obyvateľov ako ste vytvorili nové parkovacie plochy!
Bolo by vhodné aj v tejto lokalite keby sa poslanec zaujíma o túto lokalitu a sem tam sem zavíta asfaltovací voz a vytvoria sa nové miesta!
27. september 2022

Daniel

Múdro, X krát som sa sťažoval a tá istá odpoveď. Pán poslac sa zaujíma len každé 4 roka a to pol roka pred voľbami. Osadí jednu šmýkalku a zase na 4 roky má odpracované. Na ulici probúda veľa mladých rodín, ktoré vlastnia minimálne jedno vozidlo a nemajú ho kde zaparkovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.