Okružná-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
M. 11. marca 2023

Kontajner na pouzite veci v pocte dva kusy a kontajner na elektroodpad na Okruznej nie je vhodne umiestneny!!! Po urobeni noveho stojiska polopodzemnych kontajnerov na tieto niekto zabudol a nedal ich tiez tam.. super ze su poposuvane vedla seba a kto nad tym rozmyslal ked to robil..?! Postavte sa k prechodu pre chodcov a snazte sa bezpecne prejest na druhu stranu. Nevidno ziadne prichadzajuce auta zlava a bolo ich dokym sa neurobili tieto zmeny…(a povedzme si na rovinu, ze v tejto casti auta nechodia ani nahodou 50km/h…takze vodic nie je schopny vidiet stojacich pri prechode, ale az ked su na ceste a on rovno pred nimi! Brzdna draha je aka potom..? Ziadame o napravu a premysliet, kde by bolo vhodne tieto skrine VHODNE umiestnit. Mozno aj na novovytvorenu plochu (pr. Namestie slobody)

02. marec 2023

M.

Dokoncim. Na Namesti slobody su vsetky pekne na jednej ploche. Foto dodam neskor.
14. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup.
Kto? Podnik technických služieb mesta s.r.o.
Kedy? 1 mesiac

Mestský úrad Púchov
20. marec 2023

Tomáš Kučera

Vôbec nerozumiem tomu prečo by sa mali z Okružnej presúvať na Námestie slobody :D
21. marec 2023

M.

Tomas K. na namesti slobody su vsetky na jednom mieste a zmestili sa.. nepisem ze presuvat tam :D
21. marec 2023

M.

Neda sa editovat”odkaz” a preto doplnkom upravene, ze su na jednej ploche..
21. marec 2023

M.

Takto sa to robi :) na Namesti slobody.
23. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Dovoľujeme si Vás informovať, že pri budovaní nového stojiska polopodzemných kontajnerov na ul. Okružná sa počítalo aj s využitím časti pôvodnej plochy práve na kontajnery na textil a elektro. Uvedené kontajnery by bolo možné presunúť aj k polopodzemným kontajnerom, prehľadnosť zákruty by však bola ešte horšia ako je v súčasnosti. Uvedené kontajnery by bolo možné presunúť na stojisko na ul. Okružná k bytovému domu 1427. Toto stojisko je na dohľad od pôvodného stojiska, takže obslužnosť kontajnerov pre obyvateľov jednak okolitých bytových domov ako aj rodinných domov z ulíc Zábreh a Pod Zábrehom by zostala zachovaná. Naviac je dostatočne veľké, takže by nedošlo k záberu parkovacieho miesta. Toto stanovisko by vyhovovalo aj z hľadiska zvýšenia bezpečnosti pri vyprázdňovaní kontajnerov. Presun bude zrealizovaný po schválení firmou Asekol, ktorej predmetné kontajnery patria.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
04. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, aktualizujeme stav podnetu: kontajnery z ulice Okružná boli premiestnené na nové stanovište. Ďakujeme za Váš záujem a porozumenie.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.
17. apríl 2023

M.

Dakujeme za vyriesenie podnetu! Konecne bezpecny prechod s vyhladom na prichadzajuce auta.
17. apríl 2023

M.

Pred/Po

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania