Nosice-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Lenka 08. augusta 2023

Zaujímalo by ma kedy bude znovu sprístupnený priehradný múr, na ktorý nadväzuje cyklotrasa? Teraz presne neviem či druhý alebo tretí rok je uzatvorený,vraj kvôli rekonštrukcii, no nič sa tam nerobí.Jediná možnosť dostať sa cez Nosice je cez nový železničný most.No zátarasy ktoré sú v Nimnici naozaj ,,pomohli" dostať sa na cyklotrasu. Celé zle..Hlavne že sa budujú nové cyklotrasy a tá ktorá je postavená je málo využitá, lebo čo sa otočím v Nimnici a idem zas späť? Škoda toho...a nechápem že to po toľkých rokoch trápi len mňa.

09. august 2023

Milan Vojtas

Pripájam sa podnetu. Aj podľa mna sa nič na priehradnom múre nerobí. Je to veľká škoda pre cyklistov, peších turistov či návštevníkov kúpeľov.
Nejako ale tuším, že náš mestský úrad napíše, že sa už nejedná o púchovský kataster a na podnet sa vykašle a ani len nepreverí, prečo a kedy znovu bude priehradný múr znovu otvorený. Rád by som sa mýlil.
11. august 2023

Peter

čiastočné riešenie by bolo, keby namiesto zábran bol na tom mieste prechod pre chodcov a cyklistov, možno aj so semaforom na znamenie. Dalo by sa bezpečne dostať na most do Nosíc alebo na chodník do kúpeľov.
14. august 2023

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je:
14. august 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
17. august 2023

Martin

Odpoved znie ,ze niekto nemenovany z vedenia povodia vahu robi takymto sposobom obstrukcie vedeniu mesta a TSK ,pod ktory cyklotrasa patri...
A ano na priehrade sa ziadna rekonstrukcia nerobi,je to len ucelova svojvôla...
Obdobne obstrukcie cakajte aj pred sportcentrom...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.