Nábrežie slobody-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Sisa 23. októbra 2023

Dobrý deň, pod mostom sa dlhodobo zdržujú bezdomovci, ktorí výrazne znečistili (a naďalej v tom pokračujú) priestor aj v okolí novej cyklotrasy. Majú tam nanosené rôzne predmety, odpadky sú všade naokolo a šíri sa tam neskutočný zápach, ktorý cítiť až hore na most. Lepší záber sa mi nepodaril, keďže ich tam bolo viac a v podnapitom stave. Na novú cyklotrasu chodia rodiny s deťmi, prosím vás, je táto situácia monitorovaná? Ďakujem.

25. október 2023

Jozef

Vážení poslanci, ak Vám ten neporiadok nevadí tak by Vám aspoň mohlo vadiť to malé dieťa čo tam majú so sebou. Tu aspoň vidieť ako sa zaujímate o fungovanie mesta.
25. október 2023

Sisa

Tu ešte prikladám pohľad z mosta. Odpadky sú úplne všade.
26. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za podnet ohľadom znečistenia verejného priestranstva pod mostom, ul. Trenčianska. Preverením bolo zistené, že na uvedenom mieste sa nachádzajú tri osoby, ktoré sú bez domova. Tieto osoby boli zjavne pod vplyvom alkoholu, na mieste sa nachádzali tri matrace , detská ohrádka v ktorej uvedené osoby mali svoje osobné veci. Vedľa sa nachádzalo uzavreté igelitové vrece s odpadom. Hliadka mestskej polície Púchov zmapovala a naďalej bude dané miesto kontrolovať.

Mestská polícia Púchov
09. november 2023

Peter

možno by bolo vhodné fyzicky zabrániť aby sa pod ten most schovávali, myslím nejakou "stavbou", zátarasou pod tým mostom. Inak sa toto bude opäť opakovať. stačilo by tam niečo navoziť, už by pod mostom nebolo toľko miesta, aby sa tam mohli schovávať a robiť bordel.
21. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, aktualizujeme stav podnetu: neporiadok po bezdomovcoch bol vyzbieraný.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.
21. november 2023

Sisa

Dobrý deň. Ďakujeme veľmi pekne za Vaše rýchle reakcie na podnety občanov a efektívne riešenia. Odvádzate skutočne skvelú prácu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania