Trenčianska-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Ela 01. decembra 2023

Dobrý deň.
Už minimálne druhý týždeň nesvieti osvetlenie na trase medzi mostom a železničnou stanicou. Ocenila by som, keby sa tento problém urýchlene vyriešil. Nie je príjemné denne tadiaľ chodiť po tme v zimných mesiacoch keď je tma už o štvrtej poobede.
Ďakujem.

03. december 2023

A.K

Vypnuté to je naschvál, vždy len čakajú kedy sa ktosi ozve tuna a potom to zapnú a napíšu “opravené” :D to už je taká púchovská klasika
04. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Oddelenie dopravy a služieb

Mestský úrad Púchov
06. december 2023

martina

Dva tyzdne sa tam nesvieti a mesto nic neriesi. Nitko si to nevsimol. Ako vzdy....
18. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Osvetlenie na ul. Trenčianska nie je vypnuté zámerne kvôli šetreniu ani zvyšovaniu počtu vyriešených podnetov. Príčinou je technická porucha na elektroinštalácii vedenom v telese mosta. Kabeláž je vedená v ťažko prístupnom kanáli, svorky sú zaliate v asfalte. Odstránenie poruchy si vyžaduje kompletnú výmenu elektroinštalácie na moste, čo je finančne náročné. Z tohto dôvodu bola ul. Trenčianska provizórne napojená z vetvy verejného osvetlenia v Horných Kočkovciach. Istenie tu však nie je dimenzované na takúto záťaž, preto je zapnutá každá druhá lampa. Vetva je však stále preťažená, takže môže dôjsť k vypadávaniu osvetlenia aj v časti Horné Kočkovce. Napriek tomu sme sa pre toto riešenie rozhodli, aby bola ul. Trenčianska aspoň čiastočne osvetlená. Uvedené riešenie je dočasné do doby rekonštrukcie elektroinštalácie na moste. Ďakujeme za pochopenie.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.
18. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Skorodované elektrické vedenie v telese mosta cez Váh a preťažená sieť spôsobuje výpadky elektriny . Verejne osvetlenie sa podarilo sfunkčniť aj za cenu vypnutia niekoľkých lámp.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania