Kto ostrihal ihličnan a prečo vyrúbali zdravé stromy

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Janka 09. novembra 2016

Dobry vecer, chcem sa spytat preco sa vyrubali zdrave stromy na namesti slobody, je to pred panelakom ktory sa teraz zateploval. Zdrave stromy sa znicili a do chodnika, ktory je spraveny zozadu panelaku (ako vedie cesta smerom na moravsku popri moravskej pekarni, tam co je parkovisko) tak tam strom nechali, co je chvalihodne, ale neostrihali mu konare. Tam ma problem prejst po chodniku dieta vysoke jeden meter.
Kto prosim dal suhlas na vyrub zdravych stromov???
Po celom svete sa bojuje za zachovanie kazdeho kusku zelene a tu sa vyrubu tri ci viac ZDRAVYCH STROMOV lebo vadia nejakej osobe??? smutne
Keby sa boli ostrihali a ponechali urcite by to ocenili aj obyvatelia bytovky, ktori boli zasadne PROTI!!!

16. november 2016

Odpoveď samosprávy

Žiadosť o výrub 3 ks smreka a 1 ks hrušky bola na Mesto Púchov podaná dňa 09.09.2015 predsedom vlastníkov bytov v bytovom dome s.č.1624 na Námestí slobody. Súčasťou žiadosti bola aj zápisnica zo schôdze vlastníkov bytového domu, v ktorej prítomní poverili predsedu o vybavenie súhlasu na výrub drevín z dôvodu zatienenia bytov v nižších podlažiach a realizácie zatepľovacích prác na bytovom dome. Po vykonaní miestneho šetrenia bolo Mestom Púchov vydané rozhodnutie na výrub drevín s určením náhradnej výsadby, ktorá bude zrealizovaná po ukončení zatepľovacích prác na bytovom dome. Orezanie drevín pri chodníku – zabezpečenie podjazdnej výšky – bude zrealizované pracovníkmi PTSM, s.r.o.

Oddelenie výstavby a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania