Rozbitá trávnata plocha

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
marian 10. novembra 2016

Dobry den.rad by som upozornil na rozbitu travnatu plochu v dosledku neustale parkujucich aut na chodnikoch vo vnutrobloku na moravskej ulici.kedze auta parkuju na chodnikoch blokuju ho a niektory vodici ktory nerespektuju znacku "prejazd zakazany" a napriek tomu prechadzaju po travnatej ploche tymto ju rozbijaju.odporucil by som castejsie "papucovanie" od mestskej policie alebo osadenie stlpikov,laviciek....tak aby sa po trave nedalo chodit.tento stav pretrvava uz dlhsie a je to na viacerych miestach.dakujem

16. november 2016

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom k tomu, že sa jedná o priestor v zóne plateného parkovania, kde je povolené parkovať len na vyhradených parkovacích miestach, je na dotknutej obslužnej komunikácii parkovanie zakázané. Váš podnet bol postúpený na MsP Púchov na zvýšené monitorovanie daného priestoru s následným upozorňovaním (sankciovaním) nedisciplinovaných vodičov motorových vozidiel.

Oddelenie dopravy a služieb
18. november 2016

Odpoveď samosprávy

MsP Púchov berie podnet na vedomie. V danej lokalite vykonáva kontroly zamerané na parkovanie motorových vozidiel na chodníkoch a trávnatých porastoch.


Mestská polícia Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania