Detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení
meno
Emília 06. februára 2017

Dobrý deň,
rada by som upozornila na naše ihrisko (Požiarna ulica), ktoré slúži všetkým ostatným len nie deťom. Momentálne časť z neho vyzerá ako časť role, navyše je tu značka Prejazd zakázaný (viď obrázok) a autá si tu chodia ako len chcú. Občas mestskí policajti dajú nejakú pokutu, ale problém sa vôbec nerieši. Je to nebezpečné aj pre naše deti, keďže autá tu chodia bez obmedzenia. Navyše celé ihrisko využívajú všetci majitelia psov v blízkom okolí na venčenie psov. Toto som riešila aj cez mestský úrad (Mgr. Martina Knížatová), ale nepochodila som. Hoci je tu aj značka zákazu venčenia psov, nikto ju nerešpektuje a ani sa nečudujem, keďže nikto to tu nekontroluje. Najlepšie by bolo celé ihrisko nejako oplotiť podobne ako v Marczibányiho záhrade, ale to je asi drahá záležitosť. Ďakujem

17. február 2017

Odpoveď samosprávy

Riešenie dopravnej obslužnosti vnútrobloku je predmetom rokovaní komisie dopravy a komisie výstavby a ŽP. Po odsúhlasení optimálneho riešenia a odkonzultovaní s poslancami za danú miestnu časť, budú prípadné navrhované možnosti úpravy prístupových komunikácií, oplotenia alebo doplnenia zelene zaradené do úpravy rozpočtu mesta. Do doby realizácie je dohodnutá s MsP zvýšená kontrola uvedeného priestoru.

oddelenie výstavby a životného prostredia
26. február 2017

zuzana

podnet sa tu uz riesil https://www.odkazprestarostu.sk/puchov/podnety/34703/rozbita-travnata-plocha mp odkazala ze bude to kontrolovat.chodim tadial 2-3krat denne ale nevidela som nejaku papucu alebo aspon odkaz za stieracom.od novembra to je rozbite este viacej takze to len poukazuje nato ako to mp kontrolovala.najjednoduchsie riesenie by boli zlta ciara a ohradene ako sa tu pise.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania