Púchovský magazín

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Marian Mičkalik 08. februára 2017

Púchovský magazín v Púchovskej televízii máva premiéru v piatok podvečer a potom je niekoľkokrát denne reprízovaný celý týždeň.
Ja bývam v Hoštinej, kde nie je možnosť príjmu PúTV, takže vždy netrpezlivo čakám na zverejnenie Pú magazínu na webe. Ešte donedávna bol zverejňovaný v pondelok dopoludnia, čo nebolo optimálne, ale celkom uspokojivé. Teraz je streda, 19:00 a magazín ešte nie je k dispozícii.
Minulý týždeň to bolo obdobne. Prečo sa toto deje?
Čo bráni tento zverejňovať oveľa skôr, optimálne tiež v piatok?
Prosím o nápravu a tiež odpoveď na moju mail. adresu. Ďakujem.

09. február 2017

Odpoveď samosprávy

Nakoľko Púchovský magazín je vysielaný aj v programovej štruktúre TV Považie, všetky odvysielané relácie po odvysielaní zaraďujeme na internetovú stránku TV Považie do sekcie archív. Nejde teda o nové príspevky, ale o už odvysielané materiály. Divák, ktorý nemá možnosť príjmu PuTV, si môže magazín pozrieť aj prostredníctvom živého vysielania TV Považie na stránke:
http://www.tvpovazie.sk/index.php/live-vysielanie
denne o cca 9:00, 17:00, 21:00, 3:00 a v premiére piatok 21:00 hod.



TV Považie
09. február 2017

Marian Mičkalik

A už som nas...ý!

Snažil som sa to napísať stručne a jasne, pretože som si myslel, že odpoveď bude kompetentná.
Omyl.
Tak ešte raz: teraz je štvrtok 9.2. 2017, 16 hodín, magazín býva na PúTV premiérovaný v piatok, teda 3.2. 2017. Neviem či mám nejaký iný internet ako ostatní, ale ja ho nikde neviem nájsť. Ak sa aj vysiela na TV Považie, ako si ho mám pozrieť, mám od rána sledovať TVP, či náhodou nebude, keď v programe vysielania na stránke TVP vôbec nie je? Načo je tam ten program?

Moja otázka bola: Prečo Pú magazín bol zverejňovaný v pondelok a teraz už nie je? Veď je štvrtok večer! Je problém povedať pravdu?
13. február 2017

Marian Mičkalik

Magazín

Nedávno som písal podnet kôli neskorému zverejňovaniu Pú. magazínu na webe. Aplikácia Odkaz pre starostu podnet uzavrela ako vyriešený, aj keď som nedostal odpoveď na to, čo som sa pýtal. Pýtam sa teda znovu: Keď donedávna bola piatková premiéra magazínu zverejňovaná v pondelok dopoludnia, prečo to naposledy bolo až vo štvrtok večer? Prosím o odpoveď niekoho kompetentného z MsÚ,či z Púchovskej televízie, ktorá si dáva tento vyrábať v TVP. Veď mnohí, čo nemajú možnosť príjmu PúTV, alebo pracujú, študujú, bývajú, mimo mesta, by si radi pozreli aktuálny magazín tiež v piatok. Ale prosím nepíšte mi, že tento vysiela aj TVP, keď sa nikde nedozviete kedy. (Aspoň toto treba napraviť). Vďaka za pochopenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania