Detské ihrisko Svätoplukova

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Puchov.in 12. apríla 2017

Žijeme v Púchove, na Svätoplukovej ulici 1466, v oblasti je aj materská školka Športovček, STC, štátna polícia, atď.

Pominulé roky sme si udržovali pieskovisko, ktoré sa časom už úplne rozpadlo a nedá sa už v ňom hrať, sú tu aj detské húpačky, z čias komunizmu. Na detské ihriská musíme chodiť až do centra mesta, čo je z konca mesta dosť ďaleko aj pre malé detské nôžky.

Deti nám rastú a tiež by sme boli radi ak by sa aj u nás dalo zriadiť nejaké detské ihrisko. Stačilo by ak by obsahovalo húpačky, šmýkalku a pieskovisko.

A preto by sme sa chceli spýtať, či by sa tu nedalo vybudovať detské ihrisko? Sami podľa fotografií posúďte že síce prostredie tu máme krásne ale pre deti tu miesto nie je. V bytovke sa nachádza viac detí, verím že nie sme jediná rodina ktorá by sa ihrisku potešila.

05. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto podnet eviduje. Postupne bude dochádza k výmene, obnove a doplnení hracích prvkov na všetkých ihriskách v meste Puchov a jeho miestnych častiach.

Oddelenie dopravy a služieb
05. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Váš podnet bol zaradený do súpisu požiadaviek na obnovy a doplnenie prvkov detských ihrísk v meste, na základe ktorého sú ihriská postupne opravované. K ihrisku bude spracovaný návrh riešenia, po zaradení do rozpočtu mesta ho bude možné zrealizovať.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
23. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Spoločnosť PTSM upravila pozemok, zakúpila pieskovisko a jej pracovníci ho chceli nainštalovať. Majiteľ dotknutého pozemku však nedal súhlas k inštalácii, pieskovisko pre deti tak bolo umiestnené v inej časti na mestskom pozemku.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.