Nedodržiavanie otváracích hodín letných terás

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
zuzana 26. augusta 2017

Schválili ste v meste otváracie hodiny letných terás od 8-23:00 čo keby to aj mestská polícia kontrolovala.Napr. v army pub sedia už ráno o šiestej a hulakaju ďaleko viac ako do 23:00.Poprosim o častejšie kontroly hlavne moravskej ulice

11. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol postúpený na Mestskú políciu Púchov.

Oddelenie dopravy a služieb
12. september 2017

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Púchov v rámci plnenia úloh vykonáva pravidelné kontroly dodržiavania prevádzkového času na letných terasách tak, aby ich prevádzkovanie nenarúšalo pokojný život v meste.

Na základe Vášho podnetu sme preverili záznamy z výkonu hliadok MsP Púchov. Z nich vyplýva, že v letnom období 2017 sme zaznamenali nerešpektovanie prevádzkového času na ulici Moravská v Púchove v dvoch prípadoch, a to v prevádzke Regnum, kde tieto priestupky boli riešené na mieste v zmysle platných zákonov.

V prevádzke Army Pub na ulici Moravská v Púchove v preverovanom období neevidujeme žiadny zistený ani oznámený priestupok zo strany prevádzkovateľa alebo návštevníkov.

Váš podnet sme vzali na vedomie a hliadky MsP Púchov majú úlohu vykonávať kontroly dodržiavania prevádzkového času aj v ranných hodinách. V prípade Vášho opätovného zistenia nerešpektovania platných zákonov alebo platných VZN mesta Vám odporúčame bezodkladne túto skutočnosť oznámiť na telefónnom čísle MsP Púchov 0903 132 333, kde službukonajúca hliadka môže okamžite zasiahnuť a problém vyriešiť na mieste.

Mestská polícia Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania