Pravidelne prekračovaná rýchlosť v Nosiciach

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Vlado 23. októbra 2017

Dobrý deň, v Púchove časť Nosice je najvyššia dovolená rýchlosť 30 km/h. Je to kvôli prácam na novej železničnej trati. Zarážajúce je, že skoro nikto tam nedodržiava tuto predpísanú rýchlosť. Dokonca ani velkotonážne autá, čo vozia materiál na stavbu. Z každej strany su na ceste skaly alebo betónové zábrany čo je veľmi nebezpečne, ako pre vodičov, tak aj pre cyklistov. Jazdím tam pravidelne, ale ani raz som si tam nevšimol, že by tam Dopravná polícia merala rýchlosť. Poprosím o začatie riešenia problému.

24. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Vladimír,
meranie najvyššej povolenej rýchlosti vykonáva zo zákona Policajný zbor Slovenskej republiky, mestská polícia nie je kompetenčne ani technicky vybavená na túto činnosť. Podnet je potrebné adresovať Okresnému riaditeľstvu PZ SR, Kukučínova 186/1, 017 01 Považská Bystrica.

Mestská polícia Púchov
27. október 2017

Vlado

Cakal som , ze podnet pojde z mesta, Nosice su cast mesta, teda v meste Puchov sa porusuju dopravne predpisy.Ja dakujem za preskumanie problemu,ale niesom spokojny s odpovedou. Naivne som cakal ze napisu, podnet postupime na Okresne riaditelstvo PZ SR , Kukucinova 186/1 . 01701 PB. Dakujem pekne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.