Týždeň nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Félix 05. novembra 2017

Dobrý deň pán Svoboda. Máme po voľbách, tak by ste sa konečne mohli začať venovať aj pozemským starostiam. Napríklad by ste mohol opraviť verejné osvetlenie v Nových Nosiciach. Dnes (5.11.2017) je to presne TÝŽDEŇ, čo tu máme od 5 hodiny poobede tmu. Ale fakt takú čiernu, ako sa vraví, tma ako u Svobodu.

Budeme veľmi radi, keď k nám zavítate a skúsite s tým niečo spraviť. Veď ešte pred týždňom ste sa všade pretrčali, až vidno že niečo robíte.

Pre podrobnejšiu lokalizáciu problému prikladám aj zaznačenie rozsahu nefunkčného osvetlenia.

06. november 2017

Félix

Dnes, na ôsmy deň sa stal zázrak a osvetlenie funguje.
07. november 2017

PTSM

Dobrý deň p.poslankyňa / Felix.
Načo toľko žĺče a nenávisti !
Tiež by Vám viac prospelo, keby ste aspoň niečo pre občanov Púchova spravila, ako vypisovanie nezmyslov. Veď okrem zastupiteľstiev, Vás v meste nevidno. Nerozumiem, načo si občania volia takého poslanca ??
PTSM má v správe údržbu verejného osvetlenia, ale nie elektrického vedenia !! Ak nahliadnete do Zák.o energetike č.251/2012 §43 všetko pochopíte..... a to môže byť majiteľ stromu rád, že obišiel bez zosobnenia škody.
Miloš Svoboda
07. november 2017

PTSM

07. november 2017

PTSM

31. október 2018

Iva

Osvetlenie na Novonosickej ulici

Dobrý den, chcem upozorniť na neustály problém s osvetlením na Novonosickej ulici? Nonstop nefunkčné lampy, tma jak v rohu, žiadny chodník.
31. október 2018

PTSM

Dobrý deň, žiaľ problém sa opakuje po každom slabšom vetre z dôvodu, ktorý som opísal v predchádzajúcom príspevku. Konáre stromov , ktoré vyrastú až do elektrického vedenia majitelia neorezávajú , čo vetrom spôsobuje zoskratovanie a výpadok verejného osvetlenia. Na štátny sviatok 30.10.2018 bol tak silný vietor, že nesvietilo pol Púchova a takmer všetky prímestské časti. Ako prestalo fúkať cca 19,00 hod. bolo verejné osvetlenie opäť funkčné a všade sa svietilo.
Miloš Svoboda
31. október 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcel by som touto cestou všetkých priespievajúcich do tohto fóra požiadať o zachovanie slušnosti a vecného riešenia daného podnetu. Príspevky s urážkami, či osobnými útokmi na tomto portáli nemajú miesto, ďakujem.

Juraj Hurný
[email protected]
31. október 2018

Félix

Miloško, škoda že si si neprečítal môj zmazaný komentár. Stručne vystihol tvoje figliarské pôsobenie v dosadenej funkcií, ktoré sa ti o pár týždňov skončí.

Ale pán Hurný má pravdu, nestojí to za to mrhať časom a energiou na osobu, ako si ty.

Užívaj, kým môžeš.
15. november 2018

Odpoveď samosprávy

Osvetlenie je funkčné, všetko svieti (viď predchádzajúce stanovisko).

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.