Aktualizovať podnet
Nesledovateľný signál PÚTV

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nesledovateľný signál PÚTV

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Peter Farkaš 08. januára 2018

Na Komenského 1690 od piatka 5.1.2018 nemáme signál PÚTV, prípadne je takej mizernej kvality, že nie je sledovateľný viď. jpg v prílohe. Po nahlásení tohto stavu na kontaktné tel. číslo, pracovníčka povedala, že odkedy PÚTV prešla do Pov. Bystrice patrí to pod TV POVAŽIE. Po nahlásení na: P. Galovič, riaditeľ TV Považie tento reagoval promptne, že stav preverí. Zatelefonoval v krátkom čase s tým, že oni majú všetko v poriadku! Aj po oznámení tohto stavu späť pokračoval “PINPONG“, bez vyriešenia. Obom som povedal nech si to vykonzultujú medzi TKR a PÚTV. Stav vyriešili asi tak, že signál PÚTV je od piatka 05/01/2018 až do dnes pondelka 08/01/2018 horší aká bola úroveň STV začiatkov televízneho vysielania r.1956!

10. január 2018

Odpoveď samosprávy

Ospravedlňujeme sa divákom PúTV za výpadok vysielania televízneho signálu v televíznych káblových rozvodoch Združenie majiteľov TKR Púchov, s.r.o. v dňoch od 5. do 8. januára 2018. Uvedený výpadok nebol zapríčinený vysielateľom PúTV, ale technickou poruchou na Set top boxe u prevádzkovateľa TKR Púchov, s.r.o. Za pochopenie ďakujeme.

RNDr. Slavomír Flimmel

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania