Šmykľavý chodník na železničnom moste

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Matej Č 08. januára 2018

Poprosil by som o vyriešenie problému týkajúceho sa povrchovej úpravy chodníka na železničnom moste. Na jeho zničenom povrchu sa šmýka takmer v každom počasí, čo sa v zimných mesiacoch ešte niekoľkokrát zhorší a je takmer nepriechodný. Denne po ňom kráčajú stovky ľudí a bojím sa, že skôr či neskôr na tomto úseku dôjde k nepríjemnému úrazu.

Ďakujem

19. január 2018

Renáta

Zdá sa, že tento odkaz nikto nečítal - odpoveď naň nie je a dnes bol chodník v takom stave, že pripomínal ľadovú plochu. Zaujímalo by ma, kto bude niesť zodpovednost v prípade, že sa tam stane úraz. ...Alebo počkáme do leta? Ale vtedy sa tam šmýka tiež.
23. január 2018

Odpoveď samosprávy

Pri danom podnete je potrebné najskôr preveriť, komu most a chodník na ňom patria a následne sa obrátime na vlastníka. V prípade, ak ide o majetok mesta, pri vhodnom počasí spravíme novú povrchovú úpravu.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.
24. január 2018

Odpoveď samosprávy

Na Slovenskú správu ciest bola zaslaná žiadosť o opravu povrchovej úpravy chodníka - poškodeného protišmykového náteru, nakoľko SSC je správcom uvedeného chodníka.

Oddelenie dopravy a služieb
24. január 2018

Matej Č

Ďakujem veľmi pekne za snahu problém riešiť. Ak by bolo možné, tak by som Vás chcel požiadať o občasnú kontrolu chodníka kvôli jeho nebezpečenstvu z dôvodu pošmyknutia sa a nejakým provizórnym spôsobom zabezpečiť jeho povrch do termínu opravy, napríklad posypom kamienkov alebo iného vhodného materiálu.
25. január 2018

Renáta

Vďaka za ochotu problém riešiť-no privítala by som, keby bol chodník asp.posypaný- dnes o 6.00 to bolo jedno súvislé "klzisko". Verím, že takúto požiadavku mesto zaslať môže.
25. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nevhodná povrchová úprava na moste bola vymenená.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.
25. október 2023

Renáta

Ďakujem za informácie,aj vyriešenie problému. Ak však aj iné problémy budete riešiť viac ako päť rokov,tak ako tento,máme sa na čo tešiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania