Parkovanie na ulici Dvory

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení
meno
Andrej 16. januára 2018

Ako obyvateľ mesta jednej z bytoviek Dvory už dlhšiu dobu pozorujem, že je problém zaparkovať pri vlastnej bytovke, vlastne tu ani nejde o to že sa tu nedá zaparkovať ale , že pokiaľ večer nezaparkujete, podotýkam dá sa tu zaparkovať večer až tak po 22:00 hod. tak ráno sa tu nedá vôbec parkovať pretože tu parkujú ľudia z kancelárii, fitka , atď. no problém spočíva v tom , že málokto z nich má zaplatené parkovanie , aspoň tomu neverím a ja ako domáci mám problém zaparkovať. Musím parkovať pri Kauflande alebo niekedy aj dva , tri bloky ďalej a tak sa pýtam, prečo ja čo mám zaplatenú kartu na parkovanie musím parkovať ďaleko od svojho domova a prečo tí, čo si sem chodia na "návštevy" cez pracovné dni a nedokážu si ani zaplatiť to miesto si tu môžu parkovať? Kde je mestská polícia?

17. január 2018

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu príslušníci MsP Púchov preverili dňa 16.01.2018 dané oznámenie. Boli zistené 2 priestupky - § 22 ods. 1 písm. l/ zák. SNR č. 372/ 90 Zb. (nerešpektovanie značiek IP27a/- zóna s plateným alebo regulovaným státím, IP17a/- parkovisko - parkovacie miesta s plateným státím, vyhl. MV SR č. 9/ 2009 Z.z.). Oba priestupky boli riešené napomínaním. V rámci výkonu služby sa budeme tomuto miestu aj naďalej venovať.

Mestská polícia Púchov
21. august 2019

Michal Č.

Dvory-parkovanie-problémové

Dobrý deň,

Prosím Vás o riešenie problému parkovania na ulici Dvory.
Autá pravidelne parkujú na chodníkoch. Tým pádom je zabranený pohyb chodcov po chodníku, problém vychádzania z garáže....
Tento problém som hlásil na mestskú políciu. Mestská polícia nemá moc autoritu, kedže vidím opätovne parkovať tie isté autá na tom istom mieste. Aktuálne mi už mestská polícia neberie ani telefón.
Riešenie problému hliadkymi a kamerovým systémom nefunguje.
Možno by pomoho umiestniť na dané miesta kvetináče.
ďakujem veľmi pekne
26. august 2019

Michal Č.

Pridanie nového príspekvu do staršieho "vyriešeného" ( ale nevyriešeného ) podnetu nie je riešenie. Iba neschopnosť vyriešiť problém.

Ďakujem
28. august 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania