Rozostavaná budova na kruháči

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Uzavretý
meno
Vlado 16. januára 2018

Dobrý den.
Chcel by som sa spytat , kedy bude konecne rozostavana budova na hlavnom kruhaci dokoncena? Je velmi smutne, ze sa niekolko rokov divame na tento problem a nikto to neriesi. Prepac, ak sa to aj riesi, nieje to vidno. Fotografia je z roku 2012 , dnes uz mame rok 2018 a stale nedostavane. Mne ako rodenemu Puchovcanovi to velmi vadi. Dakujem pekne

24. január 2018

Odpoveď samosprávy

Vlastníkom stavby pri kruhovom objazde je súkromný investor, ktorý momentálne pripravuje doklady k zmene využívania povolenej administratívnej budovy na polyfunkčnú budovu. Nakoľko si tento postup vyžaduje spracovanie nových podkladov a povolení, nie je známe predpokladané ukončenie stavby.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
16. október 2018

Nivy

ďaľších 10 rokov? kto vôbec dal prvotnému stavebníkovi stavebné povolenie?
01. marec 2019

Ivan Kroslak

Zainteresovani v meste dobre vedia, kto bol a aj este dnes je vlastnikom rozostavanej budovy, tiez to ako sa mohlo stat, ze budova dostala stavebne povolenie bez vyrieseneho parkovania, zadobovania. odvozu smeti, atd. Tiez je zaujimave, preco sa navysil pocet podlazi objektu, tie podla povodneho projektu mali byt vo vyske stareho rozaku a dnes to uz nie je pravda ! O tom, ze sa od mosta zakryl cely pohlad na mesto ani netreba hovorit. Predsa v case povolenia stavby sme mali hlavneho architekta, ktory na meste pracune aj dnes, tam nech to obcanom vysvetli ako to bolo !?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania