Aktualizovať podnet
Obmedzenia na zadnej ulici Dvory

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Obmedzenia na zadnej ulici Dvory

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Milan 01. februára 2018

Dobrý deň, ako obyvateľ bytoviek Dvory by som chcel poukázať na problém blokovanie a parkovania na zadnej ulice Dvory, Sústavne tu parkujú a stoja motorové vozidlá a bránia vo výhľade pri výjazde z podzemných garážových státii.Taktiež prekážajú pri vyhýbaní sa motorovým vozidlám idúcim v opačnom smere. Predpokladám že komunikácia, ktorá tam je rozšírená do dvoch pruhov mala pôvodne slúžiť na lepší prejazd a umožnenie vyhnutia sa protiidúcim motorovým vozidlám a miesta ktoré sú tam vyšrafované majú slúžiť iba na krátkodobé zastavenie potrebné na vyloženie a naloženie tovaru, osôb a nie na celodenné parkovanie miestnym podnikateľom (nikde som tam totižto nevidel vyznačené miesta na parkovanie).

07. február 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Púchov v rámci výkonu služby vykonáva pravidelné kontroly dodržiavania zákonov, ako aj všeobecné záväzných právnych predpisov, v súvislosti s parkovaním, na teritóriu mesta Púchov. Hliadka MsP Púchov vykonáva kontroly taktiež na ul. Dvory, zo zadnej strany od OD Kaufland, ohľadom parkovania vozidiel na nevyznačených parkovacích miestach, ako aj iného protiprávneho konania.
Dňa 05. a 06.02.2018 boli zistení a následne riešení vodiči, ktorí parkovali v rozpore so zákonom č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Vozidlá boli preparkované a zistení priestupcovia riešení v zmysle zákona 372/1990 o priestupkoch v znení neskorších predpisov.
MsP Púchov bude aj naďalej v rámci výkonu služby uvedený úsek monitorovať a v prípade zistenia priestupku bude priestupcov riešiť v zmysle zákona.

Ing. Mário Martinko
náčelník MsP Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania