Cesta Staré Nosice

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Peter 01. februára 2018

Poprosím o riešenie znečisťovania cesty smerom do Nosíc. Cestu čistí spoločnosť Doprastav, avšak v poslednom období sa na skládku, ktorá je vedľa železnice oproti firme Lutrans vyváža odpad. Po úplne zablatenej ceste. Blato sa vynáša na hlavnú cestu. Po týždňoch vozenia dnes prvý deň, sa na mieste nachádzal zametač, avšak blato len zmetie a nahromadí ku krajnici. Poprosím o zabezpečenie zoškrábania krajníc tak, aby voda mohla odtekať a nevytvárali sa blatové kaluže. Podotýkam, že skládka je súkromná. Poprosím o zoškrábanie celej pravej strany smerom do Púchova popri starom zábradlí.Pri výjazde z hlavnej cesty sa nánosom blata cesta zúžila. Treba nápravu. Je to nebezpečné. Taktiež požadujem overenie, či je možné a legálne daný pozemok používať ako prístup na skládku pre dovoz odpadu.

05. február 2018

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet bol zaslaný na riešenie správcovi komunikácie SC TSK.

Oddelenie dopravy a služieb
19. február 2018

Peter

Krajnice boli trocha oškrábané, avšak na skládku sa veselo každý deň vyváža. Bez čistenia, cesta stále zúžená blatom. Poprosím Vás, nechajte si tieto alibistické odpovede. Neriešte správcu cesty ale dajte mi odpoveď ako je možné, že si majiteľ skládky spraví po cudzom pozemku akože cestu a veselo si vozí. Znečisťuje komunikáciu. Je to legálne ? Je to pre Vás všetko v poriadku ??
27. november 2020

Odpoveď samosprávy

Cesta po dostavbe novej železničnej trate bola daná do poriadku, bol vybudovaný nový chodník pre chodcov , cesta dostala nový asfaltový povrch.

Podnik technických služieb mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.