Pozdĺžne parkovanie na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení
meno
Janka 08. marca 2018

Na uvod dakujem mestu, ze dokoncilo ulicu Dvory a konecne mozu ludia slusne prechadzat tymto usekom.
Teraz ale k problemu. Pred oranzovym rubikonom sa vybudovala cesta a parkovacie miesta co je super. Avsak vozidla neustale parkuju aj na ceste a tym padom vznika vozidlam, ktore su zaparkovane na parkovacich miestach problem. Po celych Dvoroch je pozdlz cesty zlta ciara, aby vozidla neparkovali na ceste. Tu ziadna ciara nie je a hlavne vecer ale aj cez den vozidla stoja pozdlz cesty a ti, ktori maju zaparkovane nemozu so svojim autom vyjst. Treba tu tiez dat ciaru aby sa tu nparkovalo.
A dalsi problem su nadrozmerne vozidla ktore nikde inde v meste neparkuju a tu si parkuju veselo neustale a pritom ked niekto vybehne na taketo auto nema problem dostat sa na balkony bytov na prvom poschodi.

08. marec 2018

Jozef

Nadrozmerné autá parkujú všade. Mal by sa dať zákaz alebo vyššie parkovne nech si pani podnikatelia uvedomia že majú parkovať len na svojom pozemku. Obmedzujú tým obyvateľov bytoviek a keď pri výjazde nieje cez ne vidieť aj bezpečnosť premávky
08. marec 2018

Milan Vojtas

Na Slovensku je viacero miest, kde je zakazane parkovanie dodavok a inych nadrozmernych vozidiel - staci si vygooglit. Tak sa mili uradnickovia inspirujte a spravte nieco aj pre obycajnych obyvatelov.

Tie auta sluzia nepochybne na podnikatelske ucely, tak nech si pani podnikatelia zabezpecia parkovanie mimo nasich barakov a nezaberaju nam tu miesto!
23. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Aj napriek tomu, že sa jedná o porušenie zákona o cestnej premávke 8/2009 kde „vodič nesmie zastaviť a stáť - na iných miestach, kde zastavenie alebo státie môže ohroziť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky alebo obmedziť jazdu vozidiel; osobitne na miestach vjazdov alebo výjazdov z pozemkov, vjazdov a výjazdov z objektov určených na zásobovanie alebo parkovacích miest“, bude daný podnet prerokovaný na komisii dopravy, BP a služieb pri MsZ Púchov.

Oddelenie dopravy a služieb
17. apríl 2018

Martin zo Sládkovičovej

Ako dopadlo prerokovanie na komisii dopravy? Tá dodávka tu stále parkuje a nič sa nezmenilo. Či tento prípad chcete zamiesť pod koberec?
09. júl 2018

Jozef

Je to divne nie je tak dávno čo pani z mestskej polície mi dali pokutu za parkovanie nákladného autá pred panelákom a argumentovali, že autá nad 5metrov dĺžky majú zákaz parkovať na sídlisku. Oháňali sa tam VZNkom mesta Puchov. Tak nechápem prečo sa tu uplatňuje dvojaký meter ??? Divne
15. október 2018

Janka

prosím vas kedy to konecne zacnete riesit. toto auto a dalsie nadrozmerne su tam kazdy den i noc!!!!!!
15. október 2018

Janka

ale po celom meste su a nikto to neriesi

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania