Parkovanie pri OD Lachovec

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Martin zo Sládkovičovej 18. apríla 2018

Apelujem na mestskú políciu konečne otvoriť oči a občas sa pozrieť na parkovanie pri OD Lachovec. Autá tu parkujú mimo vyznačených miest a potom sa z parkoviska ťažko vychádza. Situácia sa opakuje každodenne.

Len pri mojej dokumentácii vidno na dvoch fotkách 4 autá, ktoré parkujú nesprávne - mimo vyznačených miest. Zaujímavé je, že tri z nich ani nemajú púchovské značky.

25. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Púchov v rámci výkonu služby vykonáva pravidelné kontroly dodržiavania zákonov, ako aj všeobecne záväzných právnych predpisov, v súvislosti s parkovaním, na teritóriu mesta Púchov.
Hliadka MsP Púchov vykonáva kontroly taktiež na ul. Moravskej, pred OD Lachovec, ohľadom parkovania vozidiel na nevyznačených parkovacích miestach, ako aj iného protiprávneho konania.
Len od 18.04.2018 boli zistení a následne riešení ôsmi vodiči, ktorí parkovali v rozpore s ustanoveniami zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na uvedenom parkovisku. Vozidlá boli preparkované a zistení priestupcovia riešení v zmysle zákona 372/1990 o priestupkoch v znení neskorších predpisov.
MsP Púchov bude aj naďalej v rámci výkonu služby uvedené parkovisko monitorovať a v prípade zistenia priestupku bude priestupcov riešiť v zmysla zákona.

Ing. Mário Martinko
náčelník MsP Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania