Pravidelné rušenie nočného kludu na "múriku"

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Mário 15. augusta 2018

Pravidelne sa v nočných hodinách ozýva z Nábrežia Slobody hluk ktorý spôsobujú podgurážené partie a často aj hlasno pustená hudba z prenosných reproduktorov . Cestou z tzv. múriku sú týto ludia počuť na celú Moravskú , Hollého aj Mudroňovú ulicu a neraz už pokrivili aj nejakú dopravnú značku alebo po nich na ceste ostalo rozbité sklo a iný neporiadok , no aj napriek tomu že často na tzv. múriku pijú alkohol aj neplnoletí , mestská polícia nezakročí , alebo len prejde autom po ulici a ide dalej . Bolo by dobré na túto ulicu aspoň dať nejaké kamery ...

23. august 2018

Odpoveď samosprávy

V uvedenej lokalite sa nachádza hodne navštevovaný rockový podnik - piváreň, ktorý má cez víkend otvorené do 02.00 hod., v susedstve je pizzeria a herňa, dochádza tam k zvýšenému pohybu osôb a s tým súvisí aj vyššia hlučnosť.
Osoby, ktoré sa zdržujú v blízkosti múrika, MsP Púchov rieši za zákaz požívania alkoholu na verejných priestranstvách, pokiaľ ich pristihne pri požívaní alkoholu. Vzhľadom na zvýšený pohyb podnapitých osôb, najmä v nočných hodinách, mestská polícia počíta s umiestnením kamery v danej lokalite. V súčasnosti riešime technické problémy súvisiace s pripojením kamery do kamerového systému MsP Púchov.

Mestská polícia Púchov
15. október 2018

Janka

nielen tu ale aj pred Alfou na opačnom konci je neustále hluk, celé leto a mestská polícia to prehliada, na moravskej hliadkuju stale, tu nic!
28. júl 2019

Nivy

Takže už tam je kamera MsP?
29. júl 2019

Odkaz pre starostu

Samospráva bola kontaktovaná ohľadom informácie o kamere MsP.
30. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Ma uvedenom mieste je namontovaná kamera MsP Púchov.

Mestská polícia Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.