Podujatie Martin na Bielom koni

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Vlasta 15. novembra 2018

Na podujatí, predovšetkým pre občanov s malými deťmi, by sme uvítali hudbu viac vhodnú pre malé deti. Mali sme deti do 3 rokov, nevedeli na to tancovať (ale ani my), menšie plakalo, museli sme odísť. A tak sme sa tešili.. Inak to bolo dobré.

18. november 2018

Mika Vargová

Dobrý deň, je nám ľúto, že Vaše deti nemali zážitok, ale podujatie Martin na bielom koni je verejným rodinným podujatím a nie podujatím iba pre deti a už vôbec nie pre deti do troch rokov. Deti do troch rokov sú len výnimočne zrelé na podujatia, ktoré majú zvýšenú hladinu zvuku alebo sú zhromaždiskom masy ľudí (to je všeobecne známe a zaužívané u organizátorov aj v iných mestách), preto napríklad aj na plagáty s detskými podujatiami (Nedele s rozprávkou napr.) uvádzame, že podujatie je určené pre deti nad 3 roky.

Ani na Nedele s rozprávkou, nezakazujeme vstup aj menších detí, len rodičov upozorňujeme. Ak sa ale domnievajú, že ich dieťa je zrelé na podujatie, skúsia to aj s menšími deťmi a v niektorých prípadoch tomu tak aj je, že dieťatko rozprávku pokojne a zaujato vníma. Iné deti sa rozplačú a rodičia po začiatku predstavenia s nimi odchádzajú domov, aby sa napríklad po pol roku/roku vrátili oveľa zrelšie a spokojné a šťastné z našich predstavení. Veríme, že tak to bude aj vo vašom prípade.

Mika Vargová, manažérka kultúry
19. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, je nám ľúto, že Vaše deti nemali zážitok, ale podujatie Martin na bielom koni je verejným rodinným podujatím a nie podujatím iba pre deti a už vôbec nie pre deti do troch rokov. Deti do troch rokov sú len výnimočne zrelé na podujatia, ktoré majú zvýšenú hladinu zvuku alebo sú zhromaždiskom masy ľudí (to je všeobecne známe a zaužívané u organizátorov aj v iných mestách), preto napríklad aj na plagáty s detskými podujatiami (Nedele s rozprávkou napr.) uvádzame, že podujatie je určené pre deti nad 3 roky. Ani na Nedele s rozprávkou, nezakazujeme vstup aj menších detí, len rodičov upozorňujeme. Ak sa ale domnievajú, že ich dieťa je zrelé na podujatie, skúsia to aj s menšími deťmi a v niektorých prípadoch tomu tak aj je, že dieťatko rozprávku pokojne a zaujato vníma. Iné deti sa rozplačú a rodičia po začiatku predstavenia s nimi odchádzajú domov, aby sa napríklad po pol roku/roku vrátili oveľa zrelšie a spokojné a šťastné z našich predstavení. Veríme, že tak to bude aj vo Vašom prípade.

Mika Vargová, manažérka kultúry

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania