Zvláštne pokusy o skrášlenie prostredia

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Viktor 27. novembra 2018

Na Okružnej ulici niekto z miestnych obyvateľov v snahe skrášliť prostredie buduje takúto "okrasu". Napoly zakopané plastové vedrá, sud na kvasenú kapustu, podivný totem s kvetináčmi, záhony z vlnitého plechu, atď.
Možno to aj myslel dobre, ale výsledok je odpudzujúci. Obávam sa, že v zakopávaní rôzneho haraburdia bude ďalej pokračovať. Už teraz to nevyzerá dobre.

27. november 2018

Milan Vojtas

suhlasim a pridavam sa k podnetu. Taketo haraburdie nema na verejnej zeleni co hladat.
30. november 2018

Odpoveď samosprávy

Všetky plastové ozdoby boli odstránené - foto v prílohe.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.
30. november 2018

Milan Vojtas

Super. Dakujem pekne PTSM za naozaj rychle vyriesenie. Skuste aj v buducnosti riesit podobne pokusy o "skraslenie" verejnych priestranstiev. Predpokladam, ze ani tento pokus (teda aj to co z neho zostalo) nemal a ani nema ziadne povolenie z mesta.
03. január 2019

Viktor

Ďakujem za vyriešenie tohto problému. Na jednej strane mi je sympatická snaha, že sa niekto snaží, skrášliť prostredie - ale toto konkrétne miesto sa už začínalo podobať na skládku haraburdia.
Teraz to už vyzerá oveľa lepšie. A palec hore za podareného snehuliaka!
24. marec 2019

Fero Miko

Vážení páni.Mne sa výzdoba na Okružnej ulici veľmi páči a aj jej obyvateľom.Najmä deti s obľubou sledovali nápady šikovnej záhradkárky.Mali by sa aj ostatní pričiniť o skrášľovanie svojho okolia a zobrať si príklad z občana Púchova, ktorý chce potešiť svoje okolie a nie naopak kritizovať túto milú aktivitu.Teším sa ,ako už čoskoro budú kvitnúť prvé kvietky a budeme sa môcť potešiť pohľadom na ne.
Fero Miko

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania