Prechody pre peších z kýpy na cestu

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Viktor 04. decembra 2018

Chcem sa opýtať, či mesto plánuje nejakú zmenu pre chodcov a cyklistov, čo sa týka prechodu z kypy na hlavnú cestu. Od Športcentra až po čerpaciu stanicu Slovnaft to nevyzerá veľmi udržiavané. Peši sa prejsť ako-tak dá, ale s bicyklom je to problém.

10. december 2018

Odpoveď samosprávy

Žiaľ, nezodpovední ľudia si skracujú cestu a riskujú prechod cez frekventovanú cestu na miestach, kde môže dôjsť raz-dva ku tragédii. Pri Sportcentre sa dá pohodlne vyjsť na kypu, po 250 m je pri Tescome prvý prechod, po ďalších 250 m pri pumpe Slovnaft ďalšie dva vyznačené prechody pre chodcov.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.
13. december 2018

Viktor

ten prechod pre chodcov, pri Tescome, ktorý ste aj odfotili, nie je práve bezpečný. Biele pásy na ceste vôbec nevidno, a ten betónový panel, ktorý slúži ako mostík, je v strede zlomený.
A najviac chýba prechod z kypy do Kauflandu, tam chodieva najviac ľudí.
03. január 2019

Viktor

Pri Tescome nie je prechod pre chodcov označený žiadnou dopravnou značkou.
03. január 2019

Viktor

Aj vodorovné dopravné značenie ("zebra") je už je také opotrebované, že je takmer neviditeľné.
08. február 2019

M.

Suhlasim s Mestom, ze "stare" prechody uz nemaju opodstatnenie a su maximalne nebezpecne pre pesich chodcov. Ludia spamatajte sa, Vase deti si skracuju cestu na kypu cez frekventovanu cestu (pri Kauf), kde prechody pre chodcov nebudu! Nemaju byt preco, ale su ine prechody pri Slovnaftke a Odeme... ostatne nie su vhodne pre ludi a prechod je len na vlastne nebezpecie...


"Pri Tescome nie je prechod pre chodcov označený žiadnou dopravnou značkou."
Viktor, naco by mal byt akoze pri VOO Tescoma? :D
Ako by si Viktor chcel riesit chodnik (nie je tam ani, iba cesta...) a prechod prechodcov na krizovatke pri hasicoch :D (nadchod az na parkovisko pri Kaufladne?)
08. február 2019

M.

Ja by som praveze este dala oplotenie pri ceste od kypy v dlzke min 20 metrov na vsetkych "ludmi vytvorenych chodnickoch", aby tam ludia nehodili vobec.......je to bezpecne, ak dovtedy, kym sa nestane nejake nestastie takehoto chodcu na ceste so stretom s autom....
12. február 2019

Michal

Od Kaufu k Pepku a dalej na kypu treba dorobit chodnik, cez cestu nakreslit prechod a cez priekopu hodit panel so zabradlim. Da sa ai inak, horsie: - odstranilo sa hnile drevo cez priekopu, ludia budu nadalej chodit cez cestu a cez priekopu, realne nikto nepojde k pumpam ci Odeme. - vybudovat nadchod, po ktorom nikto nebude chodit (radsej cez cestu), alebo nerezovy mostik s predimenzovanym zabradlim za 1 mega € - gabionovy murik (taky trendy v poslednom case) od pump k Odeme za x mega so zabradlim a este sa chvalit, aku brutalnu sumu sme preinvestovali.
26. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Výstavbou nového obchodného domu v blízkosti kypy, bol vybudovaný nový bezpečný prechod pre peších.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania