Komenského cesta - neodhrnutý sneh

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
obcan piestan 09. januára 2019

Dobry večer. Byvame na Komenského ulici a parkovisko pred týmto obytnym blokom aj ako na Moravskej ulici vobec za cely den nebolo odhrnuté a to myslim ze vobec to nebol ziadny mechanizmus, neviem ako je to s planovaním, viem aj že sa nedá všetko stihnúť za hodinku ale aby hned rano o ca. 7:30 bolo odhrnuté parkovisko pri ZS Mladeznicka pri Chmelinci ale stale na tejto ulici este aj o 21:40 ziaden mechanizmus ani raz nepresiel tymto parkoviskom je dost zarazajuce.
Dakujem.

10. január 2019

Milan Vojtas

Pred nasim barakom na Dvoroch to iste. A ocividne si technicke sluzby nevsimli novy zakon, ktory im prikazuje starat sa v zime aj o mestske chodniky pri nehnutelnostiach (co bola dovtedy povinnost ich vlastnikov). Jasne, stihnut odhrnut vsetko a hned sa neda. Som vsak presvedceny, ze priprava technickych sluzieb na snezenie bola velmi odflaknuta. A tak to aj dopadlo.
11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Pri údržbe zjazdnosti chodníkov a miestnych komunikácií sa postupuje v zmysle schváleného Operatívneho plánu zimnej údržby 2018-2019.

Oddelenie dopravy a služieb
12. január 2019

obcan piestan

Komenského-chodník-neodhrnutý

Dobry deň. Dakujem veľmi pekne za danú odpoveď.
Tak by ste mi taktiež dúfam dokázali odpovedať podla daného Operatívneho plánu zimnej údržby 2018-2019 ako píšete, akú postupnosť majú jednotlivé ulice, pripadne oblasti pri zimnej údržbe, kde sa začína a kde končí aby som ca. vedel, na ktorom mieste sa nachádza - nachádzajú tieto ulice.
Následne už budem vedieť kedy dôjde k odprataniu snehu, pripadne kde mam zaparkovať automobil aby som nemal problém sa dostať do práce.
Ešte fotka z druhého dna kedy taktiež ešte daná oblasť - parkovisko nebolo odhrnuté asi v danom operatívnom plane údržby sme na poslednom mieste pripadne sa na nás zabudlo.
Ďakujem
Nespokojný občan.
14. január 2019

Michal

https://www.puchov.sk/download_file_f.php?id=1033104

Chcel by som poukazat na parkoviska pri skolach a skolkach, kde je rano a poobede zvysena premavka motorovych vozidiel a pohyb chodcov. Priklad: MS Mladeznicka (za CBA) este dnes rano 20 cm spinavej kase. Ktory bod operativneho planu sa tyka tohto priestoru prilahleho k MS, ktorej zriadovatelom je obec?
Trochu sarkazmu: V realizacii operativneho planu sa pocita so zapojenim pana Odmakku a pani Jari?
05. február 2019

Odpoveď samosprávy

Cesty a chodníky boli odhrnuté.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania