Dlhodobo odstavené vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Uzavretý

Sice ma platne vsetko co ma mat. Parkovaciu kartu nepotrebuje. Ale uz viac ako rok je stale odparkovany dost nevhodne.
Je to ford mondeo z roku 1998 a netusim naco si robil dalsiu STK a EK ked sa na tom ani raz nepohol. Je to dostatocne vidiet aj na fotke kde je vidiet opadane listie a konare este z minuleho roka. Uz majitela riesil aj domovnik a nic sa nezmenilo.
Je to parkovisko a nie skladisko. Podla zakona na to pravo sice ma, ale obsadzuje jeden a pol parkovacieho miesta a uz tu tiez zacina byt problem s parkovacimi miestami.

10. marec 2019

miki

Príď sa pozrieť ako sa parkuje na Chmelineci pred škôlkou (autoservis), nielen autá z nášho okresu a otej skládke ani nehovorím 😤.
20. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP Púchov preverili podnet občana ohľadom dlhodobo odstaveného vozidla parkujúceho pri MŠ na ul. 1. mája v Púchove. Preverením bolo zistené, že v danom prípade sa nejedná o vrak. Vozidlo Ford Mondeo má platnú emisnú, ako aj technickú kontrolu. Následne bol kontaktovaný jeho majiteľ, ktorý uviedol, že na vozidle má momentálne poruchu, ale po jej odstránení plánuje vozidlo používať. Uvedená osoba sa nedopustila nijakého protiprávneho konania, za ktoré by mohla byť riešená v zmysle Zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, ani iného právneho predpisu.

Mestská polícia Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.