Rozbitá cesta

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Vyrazne nerovnosti a vytlky. Puchovcania si zasluzia konecne komplexne rekonstrukcie v ramci mesta. Chodte sa previest len na moravu, Lidečko, atd... ako to komplexne dokazu tam. Chodniky, vyspadovane cesty,.. a nie len naplacat najlacnejsi asfalt kolko sa po odrubnik zmesti. Sorry ale grc ked sa raz clovek vracia domov z Moravy.

15. apríl 2019

Ladislav Halas

Nejaký rôčik dozadu som si dal za úlohu zrátať počet výtlkov na ceste do Zlína. Hádajte, koľko som ich narátal? Žiadny. Na ceste z Moravy presne viete, kedy prekročíte hraničnú čiaru. A nepotrebujete na to žiadnu tabuľu. Ja tomu jednoducho nerozumiem. Klimatické podmienky máme rovnaké. Naozaj by sme sa mali zamyslieť nad komplexnými rekonštrukciami povrchov ulíc a nie neustálym plátaním. A nesúhlasím že lacným asfaltom. Naopak drahou studenou asfaltovou zmesou kupovanou vo vreciach. A ušetrené peniaze za plátanie vynaložiť niekde inde. Možno aj na splácanie úveru za novú cestu.
16. apríl 2019

Jan

Pan Ladislav, casto cestujem zapad, ci uz Morava, Nemecko a naozaj si vsimam technicke riesenia tam. Uz len Moravske prihranicne dedinky, ktore rozhodne nedania firmu podobnu nasmu Continentalu su kvalitou komunikacii od Puchova na mile daleko. Ale tulipany urcite ocenime. To je ako ked Robo rozdava karafiaty na MDZ 😂
17. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Výtlky po zime sa postupne, priebežne opravujú.

Oddelenie dopravy a služieb
17. apríl 2019

Jan

Drahe oddelenie dopravy. To je to o co tu ide. Mesto ako Puchov ktore dani neuveritelnou sadzbou firmy ako Continental by malo mat cesty pozlatene a nie dookola platane bez dodrzania zakladnych technologickych postupov. Stav vozoviek sa priamo odraza na zdravi cestujucich po vytlkoch, dalej na penazenkach, lebo ten servis podvozkov daco stoji. O tom ze ludia nedokazu vyuzivat cele sirky vozoviek a su nuteny kluckovat a vzajomne sa ohrozovat ani nehovoriac. Ani len Stefanikovou ul. sa neda prejst vo vlastnom pruhu, co je naozaj vizitka mesta. Puchovcania si konecne zasluzia komplexne rekonstrukcie v ramci mesta!!!!
17. apríl 2019

Ladislav Halas

Dobrý deň p. Jan. Ja by som bol rád, keby boli aj tulipány aj nové cesty.

Prajem pekný deň.
17. apríl 2019

Jan

Suhlasim s Vami. Ja vsak narazam na to, ze je pokrytecke hrat sa na velke rozkvitnute mesto ked napr. veci ako vyspravky zelene po rozkopavkach stagnuju, nehovoriac o zasadnych veciach ako bezpecna mobilita v ramci mesta ktore nefunguju. Pokryteckost je v tom, ze autority mesta doslova ignoruju stav aky je a casto reaguju az na podnety napr. z aplikacie. Napriklad tento tyzden opravili kanal ktory bol podsadeny pod uroven vozovky cca 8 cm poslednych 5 rokov, no oprava bola vykonana az na podnet aplikacie. V podstate za opravu dakujem, ale uspesne rozkvitnute mesta taketo veci riesia proaktivne a nie az na podnet. Staci sa naozaj len prejst tym mestom a clovek vidi ze tu daco nefunfuje.
22. október 2020

Jan

Chcem poprosit spravcu aplikacie pre Puchov o zmenu statusu na neriesene. Je to viac ako rok, kedy mohla samosprava urobit ich planovane opatrenia
23. október 2020

Odkaz pre starostu

Podnet sme opätovne preposlali samospráve. Ďakujeme za komentáre!
28. október 2020

Odpoveď samosprávy

Daný úsek na ulici Komenského bude celoplošne opravený v mesiacoch november - december.

Oddelenie dopravy a služieb
26. november 2020

Odpoveď samosprávy

Nerovná cesta bola opravená .

Podnik technických služieb mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania