Výtlky

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení

Na ceste okolo autobusoveho nastupista z Continentalu ku privadzacu sa nachadza minimalne 6 vytlkov takehoto druhu po dlzke cca 400m.

29. apríl 2019

Jan

Suhlasim! Dokonca si myslim, že cesta do Conti, ako dojnej kravy mesta a najvacsiamu chlebodarcovy by mala byt pozlátena.
29. apríl 2019

miki

Však tam natiahnite gumu alebo choď MHD aspoň auto ušetriš.
30. apríl 2019

Jan

@miki, nezda sa mi ze by sa tie tri mestke MHDčky vznasali nad zemou a nechodili po vytlkoch. Podstata je vsak uplne inde!
30. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Výtlky sa postupne, priebežne opravujú.

Oddelenie dopravy a služieb
07. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Výtlky na ceste od privádzača k autobusovému nástupištu boli vyspravené.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.
07. máj 2019

Ivan

Niektore vytlky ano, niektore tam este zostali. A tu krizovatku pred Lekarnou pri nastupisti ste si nevsimli? Teraz neviem, ci tie vytlky vam treba znacit vlastnym sprejom, alebo staci tato aplikacia. Pripadne, co si predstavujete pod pojmom vytlk. Mam na mysli, napr. Aj na ulici Komenskeho na cecku na autobusovej zastavke na hlavnej ceste tie vybite miesta, tahavy usek od krcmy popred drogeriu. Ako sa takyto usek pomenuvava? Jeden vytlk, alebo hromada vytlkov. Dakujem vopred za informacie.
09. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Ivan,

ak podnet považujete za nevyriešený, prosím, pridajte aktualizáciu s fotografiou. Ďakujem.

Administrátorka za mesto Púchov
[email protected]
10. máj 2019

Ivan

Prikladam fotku krizovatky, kde su tiez v useku vytlky
22. november 2019

Odpoveď samosprávy

Pracovníci PTSM v priebehu roka priebežne výtlky v meste vyspravujú. Priestor autobusovej zastávky, ktorej podklad tvoria panelové dielce, bude musieť byť zahrnutý do investičných akcií.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.
09. jún 2020

Ivan

Co sa bude diat s tymi vytlkmi, je ich od privadzaca ku podjazdu Continentalu uz aspon 10,robit??? Kedy si ich vsimne samosprava?
26. júl 2020

Daniel

Nielen výtlky ale aj samotna cesta hlavne jej šírka od privádzača je katastrofa. Ide o vysoko frekventovanú cestu ktorá by si určite zaslúžila rekonštrukciu a tiež by bolo dobre porozmýšlať o chodníku pre cyklistov a chodcov ktorí denne dochádzajú za prácou... je to tam niekedy hodne nebezpečne... vďaka!
26. júl 2020

Ivan

Paradoxne sa tento rok, ked som to priamo urgoval u Milosa Svovobodu a Cyra Crkona dozvedel, ze tu cestu maju na cierno!!! Pochopis?! To ti hlava neberie, co tam rovia v tom meste driemu???? Peniaze za co beru??? Ostuda najhrubsieho zrna, hlavna vec, ze si tuto apku zariadili tak, aby boli vyhodnocovani v sutazi Vedro. Figu borovu. Napisu v rieseni a tym padom maju kladne hodnotenie. Ale nic neriesia. A L. Ranik sa vytahuje na nastenke fb aku cenu zase ziskali. Sto chuti som mal mu to pripomenut, ze to vyzera skor ako obchadzanie pravidiel tejto apky
09. august 2023

Adam

2 výtlky za sebou, už na foto Googlu z roku 2019
09. august 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania