Gorazdova- rozbitá cesta

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Cesta na Gorazdovej ulici ma v celej dlzke mnozstvo vytlkov, zvlnení, presadenich a podsadenych kanalovych poklopov co nuti vodicov klučkovat a tym sposobovat nebezpecne situacie najma pre cyklistov.

21. máj 2019

Milan Vojtas

Ja to tvrdim stale, ze hlavne cesty v meste potrebuju surnu KOMPLETNU rekonstrukciu a nie len platanie dookola. Okrem Gorazdovej ju surne potrebuje tiez Stefanikova, Komenskeho ci Okruzna.

Za Michalca sa vedeli peniaze najst aj na vacsie rekonstrukcie ciest v meste (napr. Kuzmanyho, Moravska, Obrancov mieru, Poziarna, 1.maja) a za Henekovcov nic. Teda ak nepocitame stometrovy usek pri piskote a par ulic v miestnych castiach, ktore su pre Puchovcanov nepodstatne.

Prijmy do mestskeho rozpoctu su pritom o hodne vyssie ako za Michalca. Tymto Michalca bozechran nechcem velebit, akurat konstatujem a cudujem sa, ze to teraz nejde.
22. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukcia Gorazdovej ulice nie je zahrnutá poslaneckým zborom do plánu investičných akcií pre rok 2019. Vzniknuté výtlky je možné z tohto dôvodu riešiť formou údržby komunikácie a vysprávok výtlkov prostredníctvom Oddelenia dopravy a služieb a PTSM v rámci bežnej údržby komunikácie.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
22. máj 2019

Jan

Na uvedenom useku su nahlasene nerovnosti v podobe presadenych resp. podsadenych kanalovych poklopov, zvlnenia a vytlky. Preto ak spravca cesty opravy iba vytlky, poprosim ponechat stav podnetu v statuse Neriesené. Dakujem.
25. jún 2019

Jan

Do dnesneho dna nebola vykonana ziadna aktivita na uvedenom useku ktora by viedla k oprave vozovky, preto by som poprosil spravcu aplikacie o zmenu statusu za "neriesene". Dakujem
21. november 2019

OMG

Ked nieje zahrnuta pre rok 2019, tak pre rok 2020 bude?
22. október 2020

Jan

Je blizko ku koncu roka 2020 a na danom useku cesty sa nic neurobilo. Naopak, uvedeny usek je viac a viac v katastrofalnom stave, plny nebezpecnych nerovnosti, vytlkov a kanalovych poklopov mimo uroven vozovky. Ucastnici premavky doslova kluckuju a vytvaraju nepredvidatelne manevre, cim sa vzajomne ohrozuju. Preto by som poziadal spravcu aplikacie pre Puchov o znovu aktivovani podnetu. Mam za to, ze argumentacia samospravy z roka 2019 nieje dalej opodstatnena pre uzavretie podnetu. Vdaka.
23. október 2020

Odkaz pre starostu

Podnet sme preposlali samospráve. Ďakujeme za komentáre!
26. január 2021

Ivet

Gorazdova-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Cesta na danom úseku je v dezolátnom stave. Opakovane občania nahlasujú daný úsek a do dnešného dňa nie je cesta poriadne opravená! Prosím už konečne o urgentné a trvalé riešenie nakoľko cesta je naozaj nebezpečná.
29. január 2021

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukcia Gorazdovej ulice nie je zahrnutá poslaneckým zborom do plánu investičných akcií pre rok 2021. Vzniknuté výtlky sa z tohto dôvodu budú riešiť formou údržby komunikácie a vysprávok výtlkov.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
29. január 2021

Jan

Tak sa tie "vyspravky" konecne naucte robit. S primeranym vyrezanim poskodenej oblasti, s upravou povrchov na rozhrani a spravnou aplikaciou a zarovnanim zmesi. Videl som vas a to co predvadzate je uroven Pat a Mat. Uvedomte si, ze Puchov je okresne mesto a nie nejaka Horna Dolna. A toto rozhodne nieje o peniazoch, ale o pristupe k efektivnosti vyuzitych nakladov a udrzatelnosti rieseni. Tento konkretny vytlk opravujete uz minimalne 3x. Naozaj ratam dni do konca vasich mandatov.
29. január 2021

Milan Vojtas

Tiež nerozumiem, prečo táto cesta už roky nie je zahrnutá medzi priority kompletnej rekonštrukcie. Asfaltujú sa tu nepodstatné ulice ako nedávno Nábrežie mládeže, kde prejde 5 áut za deň a vyťažená Gorazdova ulica sa posúva. Nerozumiem takejto prioritizácii.
29. január 2021

OMG

A môžete nám povedať, či je do plánu investičných akcií zahrnutá aspoň na rok 2030??? či to už Vás zaujímať nebude, nakoľko treba nakúpiť soláre na ohrev vody od Laka aby bolo z čoho žiť aj po ukončení Vášho bezvládia??? Na kraviny peniaze sú na podstatne veci nie. Aspoň nerobte veci tak okato. Lepšie kradnúť dokáže aj dieťa na 1° základnej školy !!!!
19. január 2022

Jan

Poprosil by som spravcu o oznacenie podnetu ako nerieseny. 2 a pol roka je dostatocny cas na vyjadrenie k rieseniu aktualneho nebezpecneho stavu.
01. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rekonštrukcia Gorazdovej ulice nie je zahrnutá do plánu investičných akcií na rok 2022.
Údržba uvedenej cesty bude prebiehať v zmysle stanoveného harmonogramu prác PTSM v rámci bežnej údržby komunikácie počas roka.
V druhej polovici roku 2022 je plánované vybudovanie 18 parkovacích miest pri škole Gorazdova.

Mestský úrad Púchov
25. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Na celej Gorazdovej ul. boli opravené poškodené úseky novým asfaltovým povrchom.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania