Dom kultúry - poškodená budova

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Mame este stale novy Dom kultury, zial vdaka vodicovi a vozidlu, ktore tam s ohladom na svoju velkost nemalo co hladat - aj vyrazne poskodenu fasadu budovy divadla. Chcem verit, ze vinnik bol odhaleny a z poistenia vozidla resp. budovy sa d
a toto vazne poskodenie opravit. Momentalne tento stav nie je dobrou reklamou pre nase mesto v jeho centre

23. máj 2019

Jan

Poskodenie predpokladam pochadza od autobusu a sposobene bolo uz pred par mesiacmi. Nechapem, ze nikto z mestkeho uradu to nevidi a doteraz neziadal opravu. Mesto ma zamer zvacsovat objem nehnutelneho majetku a pritom ma ocividne problem sa postarat aj o ten co ma.
29. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Poškodenie rohu divadla bolo spôsobené zásobovacím autom a samozrejme ihneď sme oslovili tak poisťovňu vinníka, ako aj poisťovňu divadla. Po posúdení je pre nás finančne výhodnejšia majetková poistka divadla, takže od danej udalosti sa na jej likvidácii pracuje. Okrem iného, práve prebieha výber dodávateľa vhodného materiálu, pretože firma, ktorá realizovala opláštenie divadla už neexistuje a nacenenie, ktoré máme k dispozícii, je pre poisťovňu veľmi vysoké. A toto je dôvod, prečo ešte čakáme na konečné vyjadrenie poisťovne.
Veríme, že v krátkom čase bude táto poistná udalosť doriešená.

Púchovská kultúra, s.r.o.
28. júl 2019

Nivy

"ihneď sme oslovili tak poisťovňu vinníka, ako aj poisťovňu divadla. Po posúdení je pre nás finančne výhodnejšia majetková poistka divadla"
takže poškodenie budovy cudzím autom sa bude platiť z poistenia divadla? Keď poznáte vinníka?
04. august 2019

Ivan Kroslak

Neviem kto ma z kompetentnych mesta na starosti budovu divadla, ale da sa tazko uverit, ze opravu odhadom do 5.tis.€ je potrebne riesit od maja do augusta s nulovym vysledkom
20. august 2019

Odpoveď samosprávy

Opláštenie budovy bolo opravené.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania