Kompostéry

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Uzavretý
meno
Miroslava 05. júna 2019

Dobrý deň,
ešte minulý rok ste húfne zháňali ľudí a ich záujem o domáce kompostéry s prísľubom dodania na začiatku jari. Už je leto a nikde ani zmienka či budú alebo nebudú.
Na Vašej oficiálnej mailovej adrese ste doteraz nereagovali, preto to skúšam tu. Lebo nie som jediná kto čaká, čo sa bude a či vôbec diať. Prípadne aspoň na stránke mesta mohlo už dávno byť vyjadrenie, či čakať alebo si radšej na vlastné náklady zaobstarať vlastný a nespoliehať sa na mesto. Ďakujem.

07. jún 2019

Odpoveď samosprávy

V súvislosti s plánovaným odovzdávaním kompostérov v priebehu jarných mesiacov tohto roka, Mesto Púchov oznamuje všetkým záujemcom, že z dôvodu neplnenia si podmienok mesto odstúpilo od kúpnej zmluvy s dodávateľom spoločnosťou Europe Media House, s.r.o., ku dňu 26.05.2019. Napriek viacerým posunom termínov dodávky predmetu zmluvy deklarovaných víťazným dodávateľom, ktorý vzišiel z verejného obstarávania, nedokázala uvedená spoločnosť zabezpečiť dodávku kompostérov. Na základe vyššie uvedených skutočností mesto požiadalo riadiaci orgán o zmenu harmonogramu plnenia aktivít projektu a následne vyhlási nové verejné obstarávanie na výber dodávateľa. O ďalších postupoch a termínoch dodania kompostérov Vás budeme informovať.

Mestský úrad Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania