Rozšírenie chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Ivana 21. júna 2019

Po chodníku od Kauflandu k Tescu sa denne pohybuje veľa ľudí pešo aj na bicykli, preto by bolo potrebné tento úsek vyasfaltovať a rozšíriť ho aj pre cyklistov. Po chodníku sa ťažko ide s kočíkom aj deťom na kolobežke či motorke. Je nutné dávať pozor, aby Vás nezrazil bicykel. Chodník je príliš úzky na toľko ľudí, o čom svedčia aj vychodený chodník popri nemu. Ďakujem!

21. jún 2019

Jan

Suhlasim, este raz-dva krat pojdem tadial s kocarom a moja mala asi okokravie. Mam vsak obavu ze podnet bude vyrieseny stylom "predmetna usek nieje zacleneny v investiciach na rok 2019. =UZAVRETE="
23. jún 2019

Mária

Je potrebné s tým niečo urobiť. Chodím tadiaľ s mamou na invalidnom vozíku je to pre ňu hrozné samá jama už sa tomu chodníku vyhýbame aj keď je to pre nás obchádzka. Budem velmi rada ak sa to podarí vyriešiť. Ďakujem
28. jún 2019

Veronika Šeliga Pilátová

Pridávam sa k podnetu, my sa tam tiež s kočíkom trápime a pokial dieťa spi, radšej to obchadzame domov obklukami, aj keď to je oveľa ďalej.
08. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Finančné prostriedky na rozšírenie chodníka nie sú stanovené v rozpočte mesta pre rok 2019, na základe Vášho podnetu pripravujeme návrh najvhodnejšieho technického riešenia a zabezpečenia prípadnej realizácie.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
09. júl 2019

Michal

Ak sa v ramci rozsirovanie zvoli riesenie, v ktorom budu panely odstranene, tieto by mohli byt pouzite napriklad na spevnenie cesty k chatkam na Lachovci popri zidovskom cintorine.
13. január 2021

Peter

Okružná-chodník-poškodená dlažba

Pri najbližšom plánovanom asfaltovaní by som navrhoval aby sa aj na tomto chodníku natiahol asfalt a rozšíril o vychodenú(vyjazdenú) časť a prípadne rozdelil na časť chodci/cyklisti. Myslím že táto časť chodníka si zaslúži renováciu aj z dôvodu hlavnej spojovacej tepny medzi Sedlišťom a Dvormi.
22. január 2021

Odpoveď samosprávy

Oddelenie inv. výstavby , ŽP a stav. poriadku pripravuje a realizuje jednotlivé investičné akcie až po ich zaradení do investičného plánu pre jednotlivé roky , pričom poslanci musia zvažovať priority jednotlivých zámerov pri zohľadnení finančných možností . Keďže požiadavka na úpravu chodníka sa už viackrát opakovane objavila od obyvateľov dotknutej časti mesta , po konzultovaní s vedením mesta a s poslancami za miestnu časť, pripravujeme koncept úpravy chodníka do požadovaných parametrov a vyčíslenie požadovanej finančnej čiastky. Po jej schválení bude možné úpravu chodníka pripraviť a zrealizovať.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
25. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Medzi Tescom a Kauflandom bol vybudovaný nový rozšírený asfaltový chodník.

Mestský úrad Púchov
25. júl 2022

Mária

Super tešíme sa a ĎAKUJEME!
28. júl 2022

Michal

Škoda tých panelov. Namiesto rozbitia sa mohli niekde použiť (cesta na Lachovec ponad židovský cintorín - môj komentár skôr).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania