F. Urbánka-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Poprosila by som mesto pripadne Mestsku policiu o riesenie situacie parkovania na chodniku pri mestskej trznici. Aj napriek vyznacenemu zakazu auta parkuju po celom chodniku a vznikaju nebezpecne situacie nakolko chodci musia ist po ceste cim blokuju auta.

16. júl 2019

Ján

Paradox je že je to asi sto metrov od mestskej polície. Aku činnosť vlastne mestská polícia vykonava v púchove ? Okrem toho ze dostavaju plat a vozia sa v aute a sem tam daju niaku papuču ? Po meste chodím denne a ani neviem kedy som ich naposledy videl ist pešo na obchodzku ochvilu budu ako nejaká mestská legenda.. kazdy o nich počul no nik ich nikdy nevidel.
16. júl 2019

Milan Vojtas

Janči, do bodky s Vami súhlasím a som rád, že takto nevidím len ja. Pre mňa je výkon Mestskej polície, mimochodom za sumu cca 600 000 EUR ročne z našich daní, úplne mizerný. Púchovská mestská polícia je skoro ako ohňostroj - do luftu vyhodené peniaze.

Autá im môžu parkovať aj pod nosom, čo na ulici Ferka urbánka aj ja vidím takmer denne, a vôbec im to neprekáža. A to nielen pri tržnici.
23. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Hliadka MsP Púchov vykonáva denne kontroly spôsobu parkovania na teritóriu mesta.
Za posledný týždeň boli na ul. F. Urbánka zistení traja vodiči, ktorí parkovali v rozpore s ustanoveniami zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.
Priestupcovia boli riešení v zmysle Zákona č. 372/1990 o priestupkoch v znení neskorších predpisov.

Mestská polícia Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania