Nosice-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Lenka 28. októbra 2019

Dobrý deň,

dňa 24.10.2019 sa v mestskej časti Nosice uskutočnila schôdza občianskeho výboru. Nakoľko z každej strany počúvame, že cez Nosice má byť urobený hlavný ťah na Milochov, ako občania sme sa chceli informovať ako to vlastne bude a vyjadriť svoj nesúhlasný názor. Na schôdzi nám bola predložená prezenčná listina a po podpísaní všetkých zúčastnených sa s nami občiansky výbor rozlúčil a rokoval bez nás. Načo sme teda podpísali prezenčnú listinu, keď nás poslali preč? Prečo sa ako občania nemôžeme zúčastniť schôdze? Bojíme sa aby to nedopadlo ako vždy, že potom sa bude hovoriť, že sme mali prísť skôr. Rozhlas už dlhodobo nefunguje a väčšinou sa dozvieme o schôdzi až po jej uskutočnení. Verím, že sa v dohľadnej dobe uskutoční schôdza, ktorej sa budeme môcť zúčastniť a povedať svoj názor

04. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prílohe predkladáme stanovisko poslanca mestskej časti Nosice Mgr. Romana Špačeka.

Oddelenie organizačné a vnútornej správy
16. november 2019

Lenka

Dobrý deň. Vo vašej zápisnici sa píše len o návrhu stretnutia s občanmi co môže trvať aj niekoľko mesiacov. Malo by byť v záujme mesta a hlavne poslanca za mestskú časť Nosice, aby sa cesta neschválila priamo cez dedinu. Nemáme ani len chodníky ktoré by sme vedeli využívať. Novy nadjazd bol spusteny v katastrofálnom stave, dva skoky, ktoré by tam naozaj nemali čo robiť. Po položení otázky robotníkom ci s tým budú niečo robiť, my odpovedali že už to mali robiť minulý týždeň ale nie je čas. Myslím si že tieto veci by sa mali prioritne riešiť. Nie až keď sa všetko poschvaluje ako to väčšinou vždy v mestskej časti Nosice býva zvykom.
23. november 2019

Anton Krátky

otázka je, ako budete po tom nadjazde jazdiť s autom v zime, keď bude sneh.
23. november 2019

Lenka

Anton Krátky to sa ešte uvidí 😂
15. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Cez mestskú časť Nosice nevedie hlavný ťah na Milochov. Za týmto účelom bola vybudovaná nová komunikácia , ktorá obchádza túto miestnu časť Púchova. Miestny rozhlas bol opravený a je plne funkčný.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.