Štefánikova-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

dobrý deň plánuje radnica v meste Púchov riesit namrznute chodníky v centre mesta pri novom divadle napr ? žiadna cesta ani chodníky nie sú vôbec posypané nie len starší ľudia majú problém bezpecne prechádzať . Načo zase čakáte ? chcete zvyšovať dane ale tieto veci vôbec neriešite presne ako minulu zimu a to tento rok snehu nie je veľa

09. január 2020

Odpoveď samosprávy

Mesto posýpame priebežne, chodníky v centre okolo divadla sú v poriadku.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.
09. január 2020

Jarmila Rozčúlená

Drviva vacsina mesta posypana nebola. Pri veterinarovi na moravskej ulici - to parkovisko by kludne mohlo byt vyuzivane ako klzisko, deti z materskej skoly by si tam mohli spravit zadarmo aj korculiarsky vycvik. Chodnik zo Zabrehu smer tesco taktiez po posype ani stopa. Ulica komenskeho poza poziarnu zbrojnicu tiez nic! To ze vysypete par kamienkov pred divadlom a na pesej, neznamena, ze ste posypali mesto!
10. január 2020

Púchovčan

Žiaľ,musím objektívne konštatovať, že chodníky boli síce odhrnuté,ale zľadovatelé a v mnohých prípadoch až neschodné. Posypať pred Divadlom po upozornení občana je spolu s odpoveďou TsMP alibistické! Neviem,či nezvládnutie "námrazy" súvisí s nedostatkom materiálu alebo personálu? Túto otázku by mal zodpovedať konateľ TS občanom na mestskom zastupiteľstve spolu s vydokladovanými výjazdami (posyp) vozidiel v období sviatkov.
05. február 2020

Marek Mitas

chvála Bohu že zima túto sezónu nebola .. zatiaľ ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania