1.mája - problémové parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Obyvateľ Jégého 25. februára 2020

Dobrý deň, keďže mame v celom meste spoplatnené parkovanie prosím, aby mestský policajti začali kontrolovať aj parkovisko vo dvore oproti gymnáziu na ulici 1. Mája. Ľudia, ktorí sa chcú vyhnúť plateniu na hlavnom parkovisku zaparkujú vo dvore, keďže tam nechodia kontrolovať. Aj teraz by ste tam dali isto pár pokút.

26. február 2020

Milan Vojtas

Ja by som zase uvítal, aby cestou skasírovali aj parkovačov na chodníku oproti gymnáziu. Hoci pre chodcov jeden a pol metra ostáva, ako budú chodníky vyzerať, keď tam takto "na sedláka" začnú parkovať všetci.

A inak, ak si mestskáči nevšimli, tak nedávno bola prijatá novela, ktorá hovorí, že parkovať na chodníku je možné len na takom mieste, kde nebude dochádzať k jazde po chodníku, ale pôjde skutočne len o zaparkovanie na chodníku, ktorý susedí s cestou.

Teda autá dennodenne zaparkované na chodníku oproti gymnáziu parkujú v rozpore s Vyhláškou a zrejme aj s VZN-kom mesta, ktoré dovoľuje parkovať v celom meste len na parkovacích miestach.
06. marec 2020

Odpoveď samosprávy

MsP Púchov preverila podnet. Na vjazde do vnútro bloku je potrebné doplniť dopravné značenie. Po jeho osadení bude MsP riešiť priestupcov za porušenie zákona aj na tomto mieste.

Mestská polícia Púchov
06. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dopravné značky IP 27 budú osadené v najbližších dňoch.

Oddelenie dopravy a služieb
06. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Značky boli technickými službami osadené.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania