Nosice-rozkopaná cesta

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Slavo 26. marca 2020

Pozdravujem,

jeden zo starsich obcanov (bez znalosti tohoto webu) mestskej casti Nosice ma poziadal o zdielanie tohto problemu so samospravou mesta. Nakolko tuto cast navstevujem pravidelne aj ja, s nedostatkom sa stotoznujem a preto ho tu zverejnujem aj za svoju osobu.

Uz dlhsiu dobu trapi obyvatelov, ale aj navstevnikov rozkopany usek hlavnej cesty v blizkosti miestneho zahradnictva. V tomto useku je stvorcovy vyrez komunikacie v rozmere cca 2x2m bez oznacenia upozornujucejo na nerovnost, pracu na komunikacii. Pytam sa: dokedy budeme tento usek obchadzat v protismere, nicit si na nom podvozky automobilov alebo hazardovat so svojim zdravim v pripade koliznej situacie? Prosim o vyvodenie zodpovednosti smerom ku spravcovi tejto komunikacie a bezodkladne riesenie nedostatku

Dakujem.

07. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Uvedená komunikácia patrí do správy ciest SC TSK a z toho dôvodu mesto nemôže realizovať opravu. Podnet bude zaslaný na SC TSK PB.

Oddelenie dopravy a služieb
12. november 2020

Slavomir

Su dva mesiace po upozorneni na tento problem tu na tomto portali a nic sa neudialo. Cesta je prepadnuta viac ako bola, neoznacena a nikomu to nevadi, nikto to neriesi ako slubil p. Karkus zo Slov. spravy ciest. Velka vdaka, mozeme si nicit auta nadalej. Takze este raz prosim o opravu cesty!!
14. apríl 2023

Slavo

Rozkopavka sa sice vyasfaltovala, ale bez dostatocneho zhutnenia a nastal tak prepad vrchnej asfaltovej vrstvy, takze na tomto mieste mame aktualne krasny - ukazkovy Puchovsky vytlk pre rozbijanie naprav a ohrozovanie bezpecnosti cestnej premavky. Gratulujem, tlieskam!
11. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Uvedená komunikácia patrí do správy ciest SC TSK
11. máj 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
12. máj 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.